Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Segítség! Erőtlen vagyok,...

Segítség! Erőtlen vagyok, hamar elfáradok, de a fizikai munkától hanem a szellemitől, mit tehetek ellene?

Figyelt kérdés
Érettségi előtt ez nagyon kellemetlen, hogy szeretnék mindent beleadni, de olyan hamar elfáradtok. Mindenki pont gyűjtési lázba ég én meg örülök ha suliba nem alszok el. Ha neki kezdek tanulni egy fél óra után már csak nézek ki a fejemből és egyszerűen nem megy több információ a fejembe. Állandóan elalszok reggelente és már fél 9kor úgy alszok, mint akit fejbe vertek. Mi az oka, mit tehetek ellene? 18L

2013. nov. 14. 19:24
 1/2 A kérdező kommentje:

*de nem a fizikai munkától

bocsi

2013. nov. 14. 19:27
 2/2 anonim válasza:
Ki kene vizsgaltatnod magad, hogy rendben van-e a hormonmüködesed, nincs-e vitaminhianyod ilyenek. Addigis napi 3 l tiszta viz (nem kola, tea, vagy egyeb folyadek, hanem sima, szensavmentes viz, ami lehet csapviz is), 1000mg c-vitamin, reggelire friss gyümölcs, napközben sok zöldseg, salata, lehetöleg frissen, magvak (mandula, lenmag, szezammag), hogy visszapotold az esetlegesen hianyzo vitaminokat, asvanyi anyagokat. Emellett a feher lisztes es feher cukorral keszült etelek kiiktatasa is javaslott, valamint erdemes lenne valamilyen olyan mozgast csinalnod, ami a hormonrendszered rendbe teszi, ilyenek az Aviva torna vagy a hastanc.
2013. nov. 15. 13:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!