Ez milyen betegségre utalhat?
Figyelt kérdés
Epeholyag körüli szurkalo és bizsergo érzést tapasztaltam, majd elmúlt. Pár órával később jobb alhas de inkább lagyek resznel fajdalmaim vannak ami nyomásra nem fájdalmas, sőt a pont se kitapintható... Enyhe puffadas miatt itt-ott szúr de azt nem gondolom komolynak. A fő tünet, hogy jobb labamba vegigsugarzo zsibbado, égő fájdalom van, mintha egy sarokreszelovel szetsikaltak volna (gocpont a vadli). Semilyen testtartas nem enyhíti a fájdalmat talán a láb mozgatasa.... Hányinger, láz nincs csak felső légúti gyulladasok, Ez lehet vakbelgyulladas, vagy teljesen kizarhato?Illetve mi okozhatja ezt a láb(főleg vadli) fájdalmat? Más betegség miatt már 2 hete nem mozogtam sokat, inkább feküdtem... utolsó kérdésem:Hány óra/nap után mondható ki nyugodtan, hogy nem vakbelgyull.?2013. nov. 14. 04:55
1/1 anonim válasza:
Ha a fájdalom helyeit pontosan írtad le,akkor nem gondolnék vakbélgyulladásra. A vakbélgyulladás okozta fájdalom ugyan kisugárzik a has egyéb részeire is,de nyomásra kifejezett fájdalom jelentkezik a jobb alhasban a csípőlapát magasságában, az un. McBurney-ponton,illetve kezdetben a köldök körül. Az epehólyag körüli fájdalom lehet egy epebetegség tünete (pl. epehólyag gyulladás,amit akár egy vírusos,bakteriális fertőzés is okozhatott). Mi bajod volt 2 hétig? A lábadban,lágyékhajlatodban lévő bizonytalan égő,bizsergő fájdalom oka lehet a sok fekvés is,ha az ágyéki gerincszakaszon becsípődött egy ideg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!