Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Ez milyen betegségre utalhat?

Ez milyen betegségre utalhat?

Figyelt kérdés
Epeholyag körüli szurkalo és bizsergo érzést tapasztaltam, majd elmúlt. Pár órával később jobb alhas de inkább lagyek resznel fajdalmaim vannak ami nyomásra nem fájdalmas, sőt a pont se kitapintható... Enyhe puffadas miatt itt-ott szúr de azt nem gondolom komolynak. A fő tünet, hogy jobb labamba vegigsugarzo zsibbado, égő fájdalom van, mintha egy sarokreszelovel szetsikaltak volna (gocpont a vadli). Semilyen testtartas nem enyhíti a fájdalmat talán a láb mozgatasa.... Hányinger, láz nincs csak felső légúti gyulladasok, Ez lehet vakbelgyulladas, vagy teljesen kizarhato?Illetve mi okozhatja ezt a láb(főleg vadli) fájdalmat? Más betegség miatt már 2 hete nem mozogtam sokat, inkább feküdtem... utolsó kérdésem:Hány óra/nap után mondható ki nyugodtan, hogy nem vakbelgyull.?

2013. nov. 14. 04:55
 1/1 anonim ***** válasza:
Ha a fájdalom helyeit pontosan írtad le,akkor nem gondolnék vakbélgyulladásra. A vakbélgyulladás okozta fájdalom ugyan kisugárzik a has egyéb részeire is,de nyomásra kifejezett fájdalom jelentkezik a jobb alhasban a csípőlapát magasságában, az un. McBurney-ponton,illetve kezdetben a köldök körül. Az epehólyag körüli fájdalom lehet egy epebetegség tünete (pl. epehólyag gyulladás,amit akár egy vírusos,bakteriális fertőzés is okozhatott). Mi bajod volt 2 hétig? A lábadban,lágyékhajlatodban lévő bizonytalan égő,bizsergő fájdalom oka lehet a sok fekvés is,ha az ágyéki gerincszakaszon becsípődött egy ideg.
2013. nov. 14. 07:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!