Vakbelgyulladasra gyanakszom. Szerintetek?
3 hete kezdodott hasmenes rontotta a napjaimat.Dieta mellett elmult.1 hete menstruacio.kozben eros jobb.alhasi es.alhas feletti.gorcseim voltak.
Elmentem.orvoshoz kibirhatatlan.vt a fajdalom
azt mondta gyulladas van a szervezetmbe
adott ra 2 gyogyszert
tegnap este.ota megint elkezdott jobb.oldali, gyomor illetve neha bal.oldali hasfajas, hanyinger tarsul hozza.
Etvagyam egyszer hol van.hol.nincs.
Fajdalom.kb 2-3 oraig tart.:/
mi lehet ?:/
menny vissza a dokihoz!!
(csak azt nem ertem hogy miert nem kuldott el laborba/ultrahangra/rtg re??????????)
ma megyek vissza
tegnap suli orvos nyomkodta es ****tul fajt:(
de ha az is lenne...midenkepp mutteni kell ? :/
Igen, mindenképp! Perforálhat és akkor még nagyobb galibákat okoz.
Előfordulhat, hogy enyhülnek a tüneteid, és nem fog "zavarni", több olyan ismerősöm van, akinek évekig hol fájt, hol nem és egyetlen orvos sem akarta őket megműteni, de csak az lett a vége...szóval szerintem jobb minél hamarabb túlesni az ilyesmin.
Elég rutinműtétnek számít, szóval még aggódnod sem kell és egész gyorsan fel lehet gyógyulni belőle :)
Ma korhazban kotottem ki annyira fajt
nincs vakbelgyulladasom hala a jo egnek :'(
megyek tovabbi vizsgalatokra :(
Na, az jó, hogy nincs vakbélgyulladásod.
A fájdalom és a kórház persze nem jó, de lehet akkor akár gyulladt petefészek (már, ha lány vagy :)), vagy akármi.
Nekem is volt már ilyen amúgy, nagyon sokáig mindig fájt jobb oldalon a hasam, és az orvosok semmi okát nem találták. Aztán elmúlt.
Reméljük, neked is így lesz!
Majd írd meg, mi volt.
nem vakbélgyulladás
petefészek lesz itt a gond ( ciszta elvileg...) :/
de egyszer már volt... hogy megint van -e
nemtudom
megyek majd nőgyógyászhoz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!