Anyajegy leszedetés arcról?
Figyelt kérdés
Van egy anyajegy az államon, ami kiáll es szőr is nő belőle. Màr régóta gondolkozom, hogy leszedessem-e, tudom lekenéne, nehogy baj legyen később. Azt tudom, hogy nyáron nem szerencsés leszedetni, mert izzadunk és a nap is rásüt. Most szeretném télen, de én versenyszerűen sportolok és nem hagyhatom abba hetekre. Tudna valaki segíteni abban, hogy mennyi ideig kell kötözni és mennyi időt kell kihagynom a sportban? Félek attól is, hogy a heg megmarad az arcomon, azt nagyon nem szeretném. És ezt lézerrel le lehet szedetni, vagy csak kivágással? Segítsetek légyszi!2013. nov. 11. 23:07
1/3 anonim válasza:
vmekkora heg maradni fog vagasnal es lezernel is (az hogy vagjak vagy fenykardozzak a doki doki bele fog szolni)
a heg meg alakulgarni fog attol h mekkora a vagas az eletkorodtol meg hogy milyen fizikai hatasok erik.
rajtam van par heg a kisebbek mar csak szinte akkor eszrevehetoek mikor lebarnulok mert a hegnel nem fug ugy barnulni
ha a velemenyemre vagy kivancsi ferfiakon egy ket kis heg esztetikai elony!
ha a paromnak is lenne az allan hasonlo anyajegy azt mondanam ra hogy az a kis heg egyaltalan nem zavarna!
26/F
2/3 anonim válasza:
ja az elso voltam sportban a vizi soportokat kell nagyon hanyagolni meg talan a kuzdosportokat es maxx 2 het
3/3 anonim válasza:
Én a kés híve vagyok. Plasztikai sebész vette ki nekem, hegmentes, szinte nem is látszik. 2-3 hétig kell vigyázni rá. A nagyságától mélységétől is függ. Bőrgyógyász véleményezi először, majd úgy a sebészet. Ha szőr nő ki belőle akkor egyébként teljesen jóindulatú.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!