Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » SOS, tudnátok valami jó...

SOS, tudnátok valami jó nyugtató módszert?

Figyelt kérdés

Megpróbálom röviden összefoglalni.

18/L vagyok. Régen nem mertem kimenni az utcára, egyedül hazajönni a suliból...egy fél éve pedig pánikszerű tüneteim voltak, erős szorongás, félelemérzet. Nyáron elmúlt, idén iskolában viszont visszajött. Olyan erősen, hogy azon gondolkoztam, magántanuló leszek. A pszichológusom kórházba akart küldeni pihenni. Voltam pszichiáternél, ő felírt gyógyszer, de nem szedem, mertönerőből akarom megoldani. NAgyon jól ment, egy CSOMÓ félelmemet leküzdöttem, és a félelem is múlóban. Ugyanakkor vannak bizonyos helyzetek, amik kiváltják; holnap is egy ilyenbe kerülök. Mostnagyon izgulok, és görcsben van a gyomrom. Mit tudok csinálni, hogy reggel átvészeljem? Szerepelni kell mások előtt, és olyan ideges vagyok...ráadásul minden héten fentálló állapot(osztálytánc, végzős vagyok).

Nagyon fontos lenne valami módszer, amivel a szereplés ideje alatt kibírom.

2013. nov. 11. 21:21
 1/1 anonim ***** válasza:
Az igazi módszer az orvosi kezelés. Nem kell tőle tartani, és biztos. Ne engedd magad lebeszélni róla, a sok marhátol, itt a GyK-n.
2013. nov. 11. 21:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!