A nyelvpiercing lyuk mennyire tagulhat ki?
Figyelt kérdés
Kb 3 hete szurattam nyelvpiercinget,mar nincs vele semmi bajom,be is gyogyult.Azon gondolkoztam,hogy mennyire tagulhat ki a pc lyuka.Az lehetseges,hogy annyira kitagul a lyuk hogy ki tud belole esni a piercing,golyostol mindenestol?Vagy csak siman akkora lessz a lyuk,hogy atfer majd rajta a piercing golyoja is..Peldaul ha sokat forgatom?Ha esetleg lehetseges hogy kiesik a pc a lyukbol,nincs valami amivel ossze lehetne huzni a lyukat?:))) Tudom hogy hulyen hangzik,bocsi,nem tudom most jobban elmagyarazni :\2013. nov. 11. 12:46
1/1 anonim válasza:
szia!
Semennyire ;).
Mindig akkora marad, amekkora az ékszer. Ha kiszeded, akkor meg nagyon gyorsan összeszűkül. Nyelven lyukat nehéz tágítani ;) Szóval ne félj, ne tágul ki és nem fog kiesni ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!