Mit jelent számodra az egészség?
Figyelt kérdés
Beadandót írok, és le kellene írni, hogy számodra mit jelent az egészség? 6-7 mondatban! Meg egy életkort. Előre is köszönöm a válaszokat azoknak az embereknek akik rám szánnak ezáltal egy kis időt!2013. nov. 9. 20:49
1/1 anonim válasza:
Számomra az egészség kb azt jelenti, hogy felkelek reggel és jól érzem magam. Nincsenek komoly betegségeim, erős az immunrendszerem, nem kell gyógyszereken élnem. Ezért természetesen tennem is kell, szóval figyelek az egészséges étkezésre, rendszeresen mozgok, eleget alszok, próbálok nem stresszelni, nem dohányzom, alkoholt ritkán fogyasztok. Én nagyjából egészségesnek mondhatom magam, az még nem tragédia, ha télen elkapok egy náthát. Szóval részben szerintem ilyen a szervezetem, másrészt én is teszek érte, mert nem akarom, hogy megkeserítsék a napjaimat a mindenféle nyavalyák...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!