Törvénymódosítás az üzemorvosnál?
Tavaly egy másik nagyon kedves úrnál jártam, munkahelytől függetlenül, mert az akkori munkahelyemnek nem volt saját üzemorvosa.
Időközben munkahelyet váltottam, ma jártam a munkahelyem üzemorvosánál.
Mivel OKJ-s képzésen is részt veszek, megkértem, hogy a másik szakmámhoz is firkantsa már oda, hogy alkalmas vagyok, mire ő közölte velem, hogy minden további nélkül. Újabb 5 ezer forintért.
No itt nyílt ki a bicska a zsebemben, mert a tavalyi kedves úr egy áráért megcsinálta mind a kettőt.
Erre megkérdeztem, hogy ugyan miért nem lehet ugyan ezt megoldani, erre azt mondta, hogy " hát mert nem lehet "...
Illedelmesen megkérdeztem, hogy akkor az előző volt szabálytalan, vagy az amit most Ő csinál. erre emelt hangon makogott valamit valami törvény módosításról, ( azt nem tudta megmondani melyik törvény ez ) és közölte velem, hogy végeztünk. Még számlát is alig akart adni a vizsgálat költségéről.
Szóval a kérdésem az lenne:
mennyire szabályos az, hogy 2 szakmáért ( mind kettő ugyan azt a vizsgálatot igényeli ) dupla pénzt akar elkérni az üzemorvos?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!