Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Issza az arcápoló tonikot!...

Issza az arcápoló tonikot! Lehet baja tőle?

Figyelt kérdés

Az egyik családtagom rendkívül makacs. Van ugye az aloe vera gél, ami jó az emésztésre. Meg van ez: bioszallito.hu/Forever_Aloe_Activator_-_Arctisztito_es_frissito_tonik_-termek-42496

Mivel ez olcsóbb, így inkább ezt veszi és issza. Lehetetlen meggyőzni, hogy ez neki így nem jó! Lehet baja tőle?

2013. nov. 8. 00:02
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

Telán, mert nem is lesz baja tőle. Az aloe-tól mi baja lenne? Kisbabáknak is adják már az első héttől.

Azt nem tudom, hogy honnan vette, hogy olcsóbb, mert egy flakon gél jóval kevesebbe kerül.

2013. nov. 8. 00:19
 2/11 anonim ***** válasza:
Persze, az Aloe vera mindenre jó, még a halált is gyógyítja.
2013. nov. 8. 01:05
 3/11 A kérdező kommentje:
Én úgy tudom, hogy a benne lévő tartósítószerek nem épp belsőleges alkalmazásra vannak kitalálva, mivel erős alergének és károsíthatják az idegrendszert, ami hosszútávon mellékhatásokat okozhat. Mindegy, megkérdezem a gyártót is.
2013. nov. 8. 01:05
 4/11 anonim ***** válasza:

ma 01:05

OMG, ilyen hülyeséget mégis honnét szedtél össze??? Szerinted egy gyerekorvos javasolna ilyet egy csecsemőnek ha igaz lenne amit te itt összehordasz??

2013. nov. 8. 01:13
 5/11 A kérdező kommentje:
Minden lehetséges. :P
2013. nov. 8. 01:19
 6/11 A kérdező kommentje:
És amúgy miért jobb a gél vagy ajuice? Azt direkt étkezési célra rakták össze és még finomabb is,nem?
2013. nov. 8. 01:23
 7/11 anonim ***** válasza:

"És amúgy miért jobb a gél?"

Egy kis matek.

Gél: 1000ml 8200Ft -> 985Ft 120ml

vagy

Activator: 3500Ft 120ml

Törzsvásárlóként még 28%-al olcsóbb is.

Van aki a gélt használja arcápolásra is. Vannak ilyen kezelések a cég központjában is. Viszont abban benne vannak a gél darabok, meg az zselésebb. Tehát reggeli és esti arcápolásra jobb az activátor, mert könnyebb felvinni nincsenek benne aloe darabok.

Viszont meginni meg olcsóbb a gél, meg vannak benne rostanyagok is.

2013. nov. 8. 01:43
 8/11 anonim ***** válasza:
Szia!Nyugodtan ihatja, semmi baja nem lesz tőle.A tartósítók is természetes alapúak benne.Nem véletlenül kapják a csecsemők is.Vannak olyan problémák, amikor belsőleg is csak ez ajánlott.Sok mindenre használható, elfogyasztva pl görcsoldás, lázcsillapítás, hányinger, másnaposság stb.Azért a gél azért olcsóbb és a rostok miatt más hatása van, a különféle összetevőket tartalmazók meg más-más problémáknál segíthetnek.A bioszállító szabálytalanul és drágábban árusít mindent.érdemes lenne közvetlenül a cégtől vásárolni, mert ott nagyon sok kedvezményt is kaphattok.Ha esetleg további kérdéseid lennének, érdekelnek a részletek, akkor keress meg privátban.
2013. nov. 8. 09:10
 9/11 anonim ***** válasza:
#4 hallottál az irónia fogalmáról, egyszerű ember?
2013. nov. 8. 15:25
 10/11 A kérdező kommentje:
Igen, értettem is, de honnan vetted, hogy neked válaszoltam?
2013. nov. 18. 23:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!