Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Mitől van eldugulva a fülem?

Mitől van eldugulva a fülem?

Figyelt kérdés
Már régen nem tisztítottam ki olyan kis pálcikával, és ezt ma reggel megtettem, a jobb fülemmel minden rendben volt de a balnál így beljebb tolódott a zsír vagy nem tudom:SSS és eldugította. És úgy el van most dugulva h alig hallok a bal fülemre. Elég rossz volt így egész nap :S Na mind1 és próbáltam "kidugítani" de olyan mélyen van eldugulva hogyha odaáig betolom ezt a kis pálcikát akkor úgy fáj hogy el is sírtam magam! nagyon rossz :/:/ mit tegyek?:( L/14
2009. nov. 16. 15:38
 1/6 A kérdező kommentje:
ja és azt elfelejtettem írni hogy így "zúg" is vagy nemtudom mi ez valami hang :/
2009. nov. 16. 15:39
 2/6 anonim ***** válasza:

Szia!

Menj el a fülészetre, az ambulanciára, ott egy nagy fecskendővel, amit vízzel megtöltenek, kitisztítják. Egyáltalán nem fáj, nem kellemetlen. A fültisztító pálcikát pedig szerintem felejtsd el. A fül-orr-gégészek rémének tartják. Egyszer nekem is ugyanígy eldugult tőle, azóta nem használom.

2009. nov. 16. 15:43
 3/6 anonim ***** válasza:
Meg nem próbáld még egyszer bedugni olyan mélyen azt a pálcikát. Kiszakítod vele a dobhártyád, aztán nem igen fogsz többet hallani semmit a bal füleddel. Ha olyan mélyen van, csak egy megoldás van(ami hidd el nem ciki), hogy elmész a fül-orr-gégészetre és kimosatod a füled. Hidd el utána jobb lesz, de ezzel a pálcikás dologgal tényleg ne csináld többet, nehogy megsüketülj itt nekünk. Sok sikert a tisztításhoz!
2009. nov. 16. 15:44
 4/6 A kérdező kommentje:
köszönöm, csak nekem már volt egy rossz élményem a fül-orr gégészeten :D:S egyszer begyulladt a fülem, és amilyen kínokat akkor átéltem fúú nagyon fájt. ezért kicsit félek mindentől ami a fülemmel kapcsolatos:S szólok is anyumnak hogy kérjen vmi időpontot, és remélem h ez tényleg nem fog fájni :D és köszi mégegyszer a választ:)
2009. nov. 16. 15:45
 5/6 A kérdező kommentje:
második: júj köszi hogy szólsz xD de hülye vagyok:S köszi a választ is és igen ez lesz megyek a fülészetre:S:D
2009. nov. 16. 15:46
 6/6 anonim ***** válasza:

Első vagyok.

Ne félj, ez tényleg nem fáj.

2009. nov. 16. 18:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!