Ti szedtek vitamint?
Figyelt kérdés
20 éves vagyok és nagyjából 4 éve nem voltam beteg egyszer se. Soha semmi vitamint nem szedtem, csak kiskoromban, amikor még a szüleim mondták, hogy ezt vegyem be. Mikor már önállóan el tudtam ezt dönteni, semmit nem vettem be. Utálok gyógyszert szedni, vitamint enni, szóval kihagytam. Nem is volt soha vitaminhiányom, legalábbis nem tudtam róla. Zöldséget gyümölcsöt szintén nem eszek, csak nagyon ritkán. Beteg mégsem voltam, még megfázásom se volt. Idén ősszel viszont már kétszer is megfáztam. Most gondolkodok rajta, hogy be kéne szednem egy doboz vitamint. Ha szedtek, melyiket ajánljátok? Actival, vagy valami más?2013. nov. 7. 19:42
1/4 anonim válasza:
Inkább egyél több gyümölcsöt zöldséget. nem szükséges szedned. A megfázás nem indok rá. Az telejsen normális ha egy ember egy éva alatt egyszer kétszer kicsit meg van fázva. Az a nem jó ha valaki többször lázas beteg.
2/4 A kérdező kommentje:
Hőemelkedésem mindig volt, de az nekem szinte mindennapos. Még egy fejfájástól is szokott lenni, szóval nem csinálok nagy ügyet belőle. A zöldségeket és gyümölcsöket nem szeretem, ezért nem nagyon eszek. Bár lassan kezdődik a narancsszezon, abból azért átlagosan napi 1-et elfogyasztok a tél folyamán.
2013. nov. 8. 00:43
3/4 anonim válasza:
Mi lenne, ha spirulina algát, vagy egyéb algakészítményt fogyasztanál, abból sok olyanhoz fitoanyaghoz is hozzájuthatsz, amihez-mert nem eszel zöldséget,gyümölcsöt-elesel.Nagyon komplex étrend kiegészítő.
4/4 A kérdező kommentje:
Elég ijesztően hangzik, de utána fogok nézni!
2013. nov. 19. 14:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!