Most is ugyanannyit jártok ide-ode, hogy van ez az új járvány? Na és, hogy ne szexeljünk? Betartja valaki ezeket?
Figyelt kérdés
Sex nem lehet....Akkor mit csináljunk:)))))Szerintem ez túlzás.Nem?2009. nov. 15. 11:26
11/13 anonim válasza:
11:38 - ja, valóban teljesen reális, hogy akivel lepedőakrobatikázol egyet azzal még véletlenül se fogsz egy levegőt szívni, vagy ilyesmi... :) Már nem azért, de egy egy fertőző h1n1-essel szexesz, akkor a fél vesémben lefogadnám, hogy megkapod tőle.
Persze ez nem azt jelenti, hogy akkor most tilos, hisz az úton sétálva is megkaphatod, vagy akárhol, ráadásul jó esetben akivel szexelsz azzal amúgy is együtt vagy, szóval amúgy is szinte biztos, hogy megfertőz.
12/13 anonim válasza:
11:55 Persze, tudom, hogy elkapja, nem véletlen írtam oda a végére, hogy ennyi erővel az utcára se engedjenek ki senkit. Ott több esély van elkapni 1000-embertől, mint az egyszem páromtól. :)
13/13 anonim válasza:
énis mászkálok ide-ode, még magyarországon belül is utazgatunk, és szexelek is, de nemfélek, meg nemgondolkozom ilyen baromságokon:D
ja és nemvagyok beoltva se és nemis leszek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!