Ha leveszik a lábujjamról a körmöt, utána tudok cipőt felvenni?
Figyelt kérdés
Céges rendezvényre kellene mennem decemberben és ebben a hónapban leveszik a körmöm. A rendezvény viszont magassarkút kíván. Fel fogom tudni venni? Fájni fog a műtét után a lábam?
Köszönöm!
2013. nov. 2. 09:58
1/4 anonim válasza:
Apukámnak egy ideig nagyon fájt, csak papucsban csoszogott... be is volt kötve, nem tudott volna cipőt húzni, az biztos. De hogy mennyi ideig, arra nem emlékszem, régen volt.
2/4 anonim válasza:
Nekem egyszer annyira begyűlt a körmöm mellett, hogy le kellett venni az egészet, hogy ne kapjak vérmérgezést.
Egy hétig kötözéssel, otthon, majd fehér cérnazokniban otthon egy hétig. Utána is csak szandálban, fehér zokniban, míg a seb be nem gyógyult.
Azt követően nagyon vigyázni kell, hogym ilyen cipőt viselsz, mert ha megnyomorítod, a növekvő köröm is deformálódhat, ráadásul be is gombásodhat. Nagyon figyelmesen kell kezelni.
3/4 anonim válasza:
Én úgy emlékszem hogy viszonylag gyorsan megkeményedik a bőr. Szóval szerintem a rendezvényre már semmi baja nem lesz. Persze férfi vagyok, a magassarkúkban nincs jártasságom.
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a segítséget!
2013. nov. 2. 17:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!