Nagyon ijesztő tünetek jelentkeznek a lábamon, mi lehet ez?
Hát elmentem az ügyeletre, szerencsére itt van három megállóra a lakóhelyemtől. Bár ne tettem volna, hihetetlen lekezelőek voltak, közölték, hogy nem most kellett volna, hogy eszembe jusson. Köszi ... ki az, aki a mai világban egyből az orvoshoz rohan? A munkahelyemmel játszom. Persze nyilván nem akarok az életemmel sem játszani, de meg sem fordult a fejemben, hogy ez komoly problémára is utalhat.
Budapesten lakom, azt mondták, hogy Kistarcsához tartozom, menjek oda, mert csak ott van ügyelet, de hazudjam azt, hogy beütöttem a lábam, máskülönben nem fognak megvizsgálni. Köszönöm, ennyit az ügyeletről...
Lázad van?
Nem sérült meg mostanában a lábad? Elég egy kikapart szúnyogcsípés is, vagy egy kis szúrás.
A trombózisnál egyébként (ha a vénás elfolyás akadályozott, márpedig végtagban ált. vénás trombózis van), a végtag hideg lenne.
Inkább gyulladás (így első tippre akár orbánc) lehet.
De nyilván neten keresztül nem igen lehet diagnosztizálni.
Mindenesetre a lázadat mérd meg!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!