Visszeres a bokám, ez mitől lehet? Még csak 24 éves vagyok!
Apró piros erek jelentek meg a bokám körül!
A munkám során állva dolgozok egész nap, vagy ülve, erre gyanakszok, de csak pár hónapja vettem észre ezt.
Azt olvastam, hogy valami érbillentyű izom fárad el, de ezt mivel lehetne visszacsinálni?
Nem csak hogy csúnya de aggódok is hogy később súlyosabb lesz.
Orvoshoz nem akarok még menni vele, mert már így is utálnak, hogy beteg voltam múlt hónapban, szerintem nem is foglalkoznának velem.
Ez sajnos alkati kérdés. Sokat nem tehetsz.
A piros erek nem visszerek, hanem a hajszálerek tágulata. Önmagában nem orvosi, hanem esztétikai probléma.
Lézeres kezeléssel el lehet tüntetni vagy injekciózással. Viszont ha gyenge a kötőszöveted, akkor a valód visszérre is hajlamos leszel. Nézd meg anyukádat, nagymamáid, hogy ők milyenek.
Hordj kompressziós harisnyát, hogy megelőzd, és sportolj, erősítsd a lábizmaidat.
Sajnos anyukámnak is ilyen meg nagybátyámnak is de ők is sok álló/ülő munkát végeznek. Erre nem is gondoltam.
És sajnos sportolok is most elkezdtem kenni őket kenőccsel, hátha valamit csinál.
Köszönöm a segítséget!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!