Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Nektek milyen haj és körömerős...

Nektek milyen haj és körömerősítő vitaminok, kencék váltak be? Tudnátok ajánlani nekem olyat ami olcsó és használ is?

Figyelt kérdés
Lassan nő és töredezett a hajam. Szeretném rendbe hozni és hosszúra növeszteni. Hallottam ezekről a vitaminokról és más alternatív megoldásokról, de nem tudom mennyire hatásosak. Szeretném, ha segítenétek nekem, saját tapasztalatok alapján.

2013. okt. 30. 17:43
 1/5 anonim válasza:
a fodrasznom a ricinus olajat tojas sargajaval ajanlotta a hasonlo problemamra. nekem is gyenge a hajam nagyon, most a gerovitaltol hasznalok egy sampont hajhullasra valamint garniertol balzsamot es azota nem toredezett a hajvegem pedig tobb honapja vagattam hajat. ha ricinus olajat akarsz hasznalni tojas sargajaval hagyd a hajadom par orara. amugy az e vitamin jotekony atasu a hajra. a bananban megtalalhato.
2013. okt. 30. 18:45
 2/5 B. Marcsi válasza:

Nekem a Nutrilite vitamincsalád vált be. Nagyon sok vitamint kipróbáltam mire erre a haj, köröm és bőr vitaminra rátaláltam. Világelső vitaminja és csak természetes alapanyagokból készül, tehát szinte 100%-ban beépül a szervezetbe. Hozzá még a cég samponját használom s abban sincs méreganyag.

Közvetlen a cégtől tudom megvásárolni.

2013. okt. 30. 19:48
 3/5 A kérdező kommentje:
Ezek mennyire olcsóak? Gondolom a ricinus olaj nem egy drága mulatság, de a vitamin mennyibe kerül? Szerintem mindkettőt használni fogom. Köszönöm a válaszokat!
2013. okt. 31. 08:33
 4/5 anonim válasza:

[link]

bizonyított hatékonyság:))

2013. okt. 31. 15:05
 5/5 anonim válasza:

Ne haragudj kedves kérdező, hogy a kérdést nem megválaszolva írok... Az első kommentelőhöz szólnék.:)

Nagyon jó dolog ez a ricinus olaj...ha(!) nem kened a hajad végeire. Semmi esetre sem szabad. Elég régòta foglalkozom ilyen dolgokkal:) Ricinusolaj: serkenti a haj növekedést --> a haj tovére vidd fel festőesettel mindenhova. Argánolaj: szebbé teszi a hajat stbstb. --> haj többi részére. Ezt fóliával betekerni, sapi és had szóljon 1-2 órára. Utána leveheted és még ha akarod hagyhatod a levegőn is kicsit. Voilá:))

2014. szept. 9. 06:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!