Nektek milyen haj és körömerősítő vitaminok, kencék váltak be? Tudnátok ajánlani nekem olyat ami olcsó és használ is?
Nekem a Nutrilite vitamincsalád vált be. Nagyon sok vitamint kipróbáltam mire erre a haj, köröm és bőr vitaminra rátaláltam. Világelső vitaminja és csak természetes alapanyagokból készül, tehát szinte 100%-ban beépül a szervezetbe. Hozzá még a cég samponját használom s abban sincs méreganyag.
Közvetlen a cégtől tudom megvásárolni.
Ne haragudj kedves kérdező, hogy a kérdést nem megválaszolva írok... Az első kommentelőhöz szólnék.:)
Nagyon jó dolog ez a ricinus olaj...ha(!) nem kened a hajad végeire. Semmi esetre sem szabad. Elég régòta foglalkozom ilyen dolgokkal:) Ricinusolaj: serkenti a haj növekedést --> a haj tovére vidd fel festőesettel mindenhova. Argánolaj: szebbé teszi a hajat stbstb. --> haj többi részére. Ezt fóliával betekerni, sapi és had szóljon 1-2 órára. Utána leveheted és még ha akarod hagyhatod a levegőn is kicsit. Voilá:))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!