Hogyan kerülhetnék kórházba pár hétre?
Figyelt kérdés
Kórházba akarok kerülni, hogyan lehetne? Valami olyan dolog kellene, amiről nem lehet megmondani, hogy én magammal csináltam valamit.
Ha összeeszek minden szart akkor sikerülhet?
2013. okt. 27. 21:54
2/8 A kérdező kommentje:
Az lényegtelen, nem mennek most jól a dolgok. Tudom, hogy ez gyáva dolog lenne, de most a legszívesebben elmenekülnék minden probléma elől. Meg amúgy sem voltam még kórházban, kipróbálnám.
2013. okt. 27. 22:10
3/8 anonim válasza:
Manapság már nagyon ritka,hogy valaki pár hétig kórházban legyen. "Összeevéssel",sőt mérgezéssel sem igazán van rá esély.
4/8 anonim válasza:
Menekülni minden probléma elől? Feküdtél már kórházban? Kb. sose lehet aludni, reggel 7 körül már kolompolnak, hogy reggeli, majd orvosi vizit délig, addig várni kell, hogy végigcaplassanak. Persze általában minden nap vérvétel, csudajó. Pluszban még szinte naponta küldenek különböző vizsgálatokra. Este nem tudsz az öregektől aludni, mert kiabálnak vagy szimplán nem alszanak.
5/8 A kérdező kommentje:
Nem érdekel, én inkább elviselem ezeket..
2013. okt. 27. 22:30
6/8 anonim válasza:
Fenyegetőzz öngyilkossággal. Pár hét a pszichiátrián tiszta "kikapcsolódás".
7/8 anonim válasza:
Az egyik osztálytársam eljátszotta,hogy rosszul van..még egy ájulást is szimulált,mindent kitalált,aztán kihívták hozzá a mentőt,9 napot töltött kórházban..élvezte-.-" Nagyon nem ajánlom..agymosást tartottam neki is,hogy lehet,hogy egy másik embernek igazán nagy problémája van és a mentő idejött feleslegesen..:S utána egyszer sem játszotta el,rájött,hogy ez nem játék!És most meg az a helyzet,hogy tényleg tartós beteg lett,folyamatos rosszullét,kórház!Azt mondta: "Ezzel nem kellett volna szórakoznom!"
8/8 anonim válasza:
Ebben az országban már nem kerülhetsz be kórházba hosszú időre max ha élet halál közt vagy akkor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!