Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Tenyleg viccesen kellet volna...

Tenyleg viccesen kellet volna felfognom? Baj van velem ha nem megy?

Figyelt kérdés

Ma suliba utolso oran kifujtam az orrom es megprobaltam belecelozni a zsepivel a kukaba, de nem jott ossze. A tanarnak ez ugy jott le, hogy nem figyelek es mondza, hogy ora utan ottmaradok es takaritsam ki a termet. Mindenki elkezdett nevetni. Ora vegen meg rohogve mondtak, hogy "na maradhatsz takaritani, sz*r ugy". Nekem ez nagyon rosszul esett es ora vegen a legjobb barataim is rohogve otthagytak (de a bejaratnal megvartak). Azt hittem elbogom magam.. Aztan lattak rajtam, hogy rosszul esett es mondtak, hogy ne haragudjak meg, hogy miert nem tudom felfognig a tanarom viccesen?! Meg a tanarom is mondta, hogy lehet nem jo ez, hogy ilyen barazaim vannak. De amugy sokszor viccbol sertegetjuk egymast de tenyleg sose sertodik meg senki meg nem ugy...csak ez most masabb volt. Nincsennek.olyanok akikel utalnank egymast az osztalyba. Es ezek a barataim akik ilyenek voltak amugy hivnak mindaenfelea, ha baj van ok ott vannak stb... Szoval csak en fujom fel ezt a dolgot?

14L

2013. okt. 25. 18:35
 1/2 A kérdező kommentje:
Bocsi a helyesirasi hibakert..telorol vagyok
2013. okt. 25. 18:37
 2/2 anonim ***** válasza:

Olyan elöfordul, hogy az emberek nem veszik magukon észre ha kegyetlenül viselkednek. Azt gondolják ök maguk a menyorszát, és alattomos dolgokat müvelnek. Jó persze túloztam, de a legtöbb embernél ez sajnos valamennyire megfigyelhetö

persze vannak olyan emberek is, akik olyanért is megsértödnek ami nem volt egyáltalán sértö, de ö valahogy mégis úgy értette. Ezis elö szokott fordulni

Mivel nem voltam ott, nemtudom ezt neked megmondani, hogy itt most melyik van, javaslom fejleszd ki magadben ennek a kérdésnek a megválaszolásához valót! Ha érdekelnek konkrétabban ezek a dolgok!

Legjobbakat! :)

2013. okt. 26. 03:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!