Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Hogyan kezelhetném depresszióm...

Hogyan kezelhetném depressziómat gyógyszer nélkül?

Figyelt kérdés
1 éve érzrm kb., hogy depressziós vagyok. Orvohoz nem fordultam vele, úgy érzem mintha mindig figyelne valaki, attól félek, hogy valami komolyabb bajom lesz (bemesélem magamnak). Sokszor érzem magam fáradtnak, szédülök kissé, fejfájás is szokott lenni. Néha már sehol sem érzem jól magam. szeretnék ebből kilábalni, ehhez kérnék segítséget.
2013. okt. 24. 14:02
 1/2 anonim ***** válasza:
A családod és a barátaid végtelen, feltétel nélküli szeretetével, törődésével.
2013. okt. 24. 14:42
 2/2 anonim ***** válasza:

kezdj el sportolni! akármennyire is nehéz, a testi tüneteidet el fogja mulasztani.

ugyan ez volt a bajom kb 1 éve. már jól vagyok teljesen.

oka talán a céltalanság volt, meg a múlt rossz élményei tudatosultak bennem.

megoldás a betegségtől való félelmekre, és a folyamatos fáradtságra a sport volt. addig futottam, felüléseztem...stb, amíg fáradtan bedőltem az ágyba, és egyből el nem aludtam. másnap ugyan ez. azóta egészen izmos vagyok!

keress magadnak célokat, írd össze amit szeretnél, összevissza tőszavakba akár. az sokat segít.

2013. okt. 24. 15:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!