Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Hogy hal meg az aki leugrik...

Hogy hal meg az aki leugrik egy hídról?

Figyelt kérdés
nagyobb hidakra gondolok(Tisza,Duna).Ha mondjuk valaki leugrik az már akkor meghal amikor "becsapódik" ,szóval az ütődés miatt,vagy leáll a szíve a hideg víz miatt?Esetleg fuldoklik kicsit?
2009. nov. 12. 20:02
 1/3 anonim válasza:
100%
az ütődés miatt, mert bizonyos magasságból és gyorsasággal a víz felülete is olyan mintha betonba ütköznél
2009. nov. 12. 20:08
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Ezen már én is gondolkoztam, mert láttam a tévében egyszer egy műsort, ahol valamelyik dél-amerikai országban (talán Brazília volt), a helyi srácok egy 70 m magas szikláról ugrándoztak a tengerbe, és egyiknek sem volt semmi baja. A hidak magassága meg ennek a töredéke.
2009. nov. 12. 21:53
 3/3 anonim ***** válasza:
100%

öngyilkossági szándékból kérded?

Ha a Dunáról beszélünk egyből valamelyik örvény lehúzz és fulladásos halál vár.

Én úgy gondom a Magyar hídakról mind, ha túléli a becsapodást fulladásos halál várja az illetőt. Nem kellemes.

2009. nov. 13. 00:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!