Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Aranyérnek a fekvés is árt?

Aranyérnek a fekvés is árt?

Figyelt kérdés

Szóval azt hallottam hogy a sok ülés árt neki (ez azért nagyjából egyértelmű is). de a fekvés is ilyen? nem tudok egész nap járkálni, de mondjuk néha az ülést fel tudnám váltani fekvéssel ha az nem árt neki.

plusz még egy kérdés, nagyon kellemetlen a proktológiai vizsgálat? tervezem hogy elmegyek. általában csak krémet, kúpot ír fel? csak mert én már hónapok óta használok hol krémet, hol kúpot, és segített, de nem mulasztotta el teljesen. :( köszi a válaszokat.

2013. okt. 23. 10:46
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

Azért nem írnak mást,mert nem is igen van. Meg lehet próbálni visszérre való tablettát (pl. Detralex),hiszen ez is egy visszér tágulat csak éppen a végbélnél. De ez sem 100%-os és a kiújulást nem előzi meg. Végleges megoldás csak a műtét,"gyűrűzés",kiégetés.

A fekvéssel nincs gond,ülni azért nem tanácsos,mert ilyenkor nagy nyomás nehezedik arra a részre,amitől fokozódik a tágulat.

2013. okt. 23. 11:25
 2/11 A kérdező kommentje:
és ezek nagyon fájnak/mennyi ideig fájnak? :S ülőmunkát végzek meg iskolába is járok, nem maradhatok ki sokáig. :( 2 hétnél több, kevesebb?
2013. okt. 23. 11:31
 3/11 anonim ***** válasza:
Mármint a beavatkozásokra gondolsz? A gyűrűzést személyesen tapasztaltam. Kb. 1 hétig volt nagyon rossz,mert ilyenkor az "elkötött"rész begyullad,elhal és szépen leesik. Amíg ez nem történik meg addig fáj. De 2-3 hét múlva már nincs vele semmi gond. Ez kb. igaz a műtétnél is.
2013. okt. 23. 18:08
 4/11 A kérdező kommentje:
Igen azokra gondoltam. :) És akkor egy hétig nagyon rossz? :S Nagy dolgot hogy lehet olyankor végezni? És ha külső az aranyér lehet még gyűrűzni vagy ott már csak műtét? :( Köszi a válaszokat!
2013. okt. 23. 18:34
 5/11 anonim ***** válasza:

A külsőt is lehet. Hát a nagy WC-s elég nagy kínnal jár :)

Ha elmész proktológiára kérdezz rá a lehetőségekre és arra,hogy mit javasol az orvos.

2013. okt. 23. 18:53
 6/11 A kérdező kommentje:
Értem, köszönöm. :) Remélem minél hamarabb eljutok, csak szenvedek itt vele, kicsit félek tőle őszintén. :S Bár a nőgyógyásztól is féltem először de végül is nem vészes. na mindegy, köszi a válaszokat. :D
2013. okt. 23. 19:11
 7/11 anonim ***** válasza:
Én is féltem,és nem mondom szenvedtem is,de megérte.
2013. okt. 23. 19:15
 8/11 A kérdező kommentje:
ez biztatóan hangzik :) ezek szerint nem jött ki újra?
2013. okt. 23. 19:24
 9/11 anonim ***** válasza:

De igen :)

3 év múlva ismét lett,de ez nem ugyanaz,mert az megszűnt,de akinek hajlama van rá általában lesz másik. De egy darabig legalább jó volt.

2013. okt. 23. 22:32
 10/11 A kérdező kommentje:
eh, tényleg? :( pedig már kezdtem reménykedni hogy legalább ez a betegségem elmúlhat. :/ hogy érted azt hogy nem ugyanaz, hogy a második már könnyebben kezelhető volt, és nem kellett megműteni?
2013. okt. 23. 22:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!