Mit kell vinni szaunázáshoz?
Figyelt kérdés
2009. nov. 11. 21:29
1/5 anonim válasza:
törölközőt, fürdőruhát. Az ékszereidet viszont vedd le, ha van, mert összesütik a bőrödet!
És szaunázás előtt is, és után is zuhanyozz le
2/5 anonim válasza:
En bikinibe soktam, de valaki csak a torolkozot szereti.
Viszont en szoktam vinni lufa szivacsot es atdorzsolom magam vele, ilyenkor persze addig leveszem a torcsit.
Es szoktam hasznalni mezet, ettol jobban izzadok.Bekenem a dekoltazsom es a karomat.
plussz viz es papucs
3/5 anonim válasza:
egy nagyobb, meg egy kisebb törölközőt. A nagyobbat magadra tekered,(a műszálas fürdőruha nem igazán szereti a szaunát) a kicsit meg a hajadra, hogy ne száradjon ki.
4/5 anonim válasza:
Egy törölköző sztem elég,de itt [link] vannak kiegészitők is!
5/5 anonim válasza:
Fürdőruhát nem!
Minden normális szaunában meztelenül szaunáznak, csak magyarországon terjedt el ez a rossz szokás, hogy fürdőruhát vesznek fel hozzá egyesek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!