Be van nőve a nagylábujjamon a köröm de annyira fáj már hogy a zoknit sem tudom ráhúzni, sőt nem bírok rajta állni. Mit tegyek?
Mindenképpen ki kell vágni. Ha anyukád nem tudja, menjetek be a sebészetre, akár most az ügyeletre.
Azért fáj, mert begyulladt, és valószínűleg gennyel is tele van. Ha engednéd anyukádnak, hogy kivágja, akkor a genny is kifolyna. Persze utána fertőtleníteni kell, ill. csak sterilizált ollót használjatok.
Ha nem megy, mejetek mielőbb a sebészetre (SZTK hétköznap, ügyelet hétvégén)
Azért írtam a sebészetet. Ott adnak helyi érzéstelenítést, ha kell.
Egyébként próbáld meg magadnak kivágni. Én az enyémet magamnak vágom ki. Nagyon fáj, meg minden, de türelmesen kezeld. És minél tovább hagyod, annál rosszabb lesz. Ha két órán át tart, két órán át tart, de vágd ki. Vagy menj sebészetre.
Menj el mielőbb a sebészetre. Az SZTK-ban általában este 8-ig nyitva van. Úgyhogy indulj el most.
A végén még elfertőződik, és le kell vágni az ujjad.
Egyébként itt is informálódhatsz:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!