Fokozott testmagasság növelés serdülőkorban lehetséges? -tovább lentebb.
Akinek STH-t termelő tumorja van felnőttkorban az sem nő egy centit sem! Csak a lábfeje (azaz a cipő mérte), álla, ujja, ezt nevezik latinosan acromegalianak.
A linkelt oldal pedig egy reklám oldal, abszolút nem hiteles forrás! Az egész arról szól, hogy elsózzák azt a cuccot azokra, akik beveszik azt a sok hülyeséget.
Boris Ivanov és társai persze, persze...
Nincsen semmilyen tumorom. Szerinted akkor se használhat. Esetleg konkurens cég vagy?:D
Akkor a te válaszod mi lenne a kérdésemre a műtéti beavatkozáson kívül..?
Helló, kedves kérdező :). Asszem egy cipőben járunk :S.
Ha bármit megtudnál a super growth beszerzéséről légyszíves írj nekem 1 emailt. : enary96@citromail.hu . köszi előre is .^^! ( remélem nem élnek vissza az email címemmel o_O )
Megkérdezem Californiában élő rokonomat, hogy kapható-e ott.
Ha van, akkor majd talán tudna behozni az országba.
G.
Utolsó válaszoló, előre köszönöm, hogy a szándékod megvan:)
Utolsó elötti: rendicsek:DD
Idegesít, hogy ilyen meberek is vannak, akik beveszik a növesztőszer dumát...
Tom Cruise, 170 centi...kábé amióta az eszemet tudom azt hallom, hogy ilyen magasított cipőkben jár, úgy szégyelli magát. Komolyan gondoljátok, hogy ha van rendes növesztőszer, azt ő nem tudná megvenni akár milliárdokért is? A másik: nekem volt anno olyan munkám, hogy gyakori kérdéseken és egyéb fórumokon akár magammal is kellett beszélgetnem, több nickname-mel is. Leírtam, hogy ez is milyen jó, az is milyen jó, nekem bevált. Higyjétek el, a gyakori kérdéses válaszok fele nagyon nagy kamu, sima reklám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!