Melyik a legerősebb vény nélkül kapható nyugtató?
Pszichológus.
Az nem megoldás, hogy döntöd magadba a nyugtatót, a kiváltó okot kell megszüntetni. Szerintem jól tennéd, ha elmennél egy szakemberhez. Ő biztos tud segíteni, és h úgy ítéli meg, akkor ír fel nyugtatót is. :)
Nem vagyok híve a vény nélküli szereknek, mert nem szüntetik meg a betegség okát, csak a tüneteket enyhítik.
A kiváltó okot sokszor nem lehet kiiktatni.
Amúgy a legtöbb gyógyszer is csak a tüneteket szünteti meg. Lásd összes fájdalomcsillapító, vérnyomáscsökkentő stb.
Nyugtatóból vény nélküli nem sokat fog érni amúgy.
19:59 - Nem is vagyok híve a fájdalomcsillapítónak, ilyesminek. Csak akkor veszem be, ha tényleg gáz van... De ha nagy a baj, akkor úgyis el kell menni orvoshoz is. :S
Kérdezőnek: a vény nélküli nyugtatók szerintem nem valami jók, de ha a pszichológus azt mondta, akkor válassz egyet. Esetleg kérdezd meg a gyógyszertárban, hogy mit javasolnak. Ők jobban értenek hozzá. :)
Szia! Valerianát próbáld meg, ez ráadásul gyógynövény, ártani szerintem nem fog! Én alvászavarkor régen 2 Cirkulin drazséval aludtam (ez valeriana tartalmú) vagy van a Nervenpflege, vagy a homeopátiás Nervoheel. Ezek is gyógynövényből vannak.kemikália-nyugtató szerintem ninsc recept nélkül.
De ne ettől várd a csodát. Meg,mint a Te példád is mutatja,ne a pszichológustól.
Számomra nincs jobb nyugtató a barátaim társaságánál, és annál, ha azzal foglalkozhatok, amit szeretek csinálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!