Fáj a köldököm körül? Gyenge hasfal?
Figyelt kérdés
sziasztok! 13 éves vagyok több éve kezdődőtt hogy nagyjából hónaponta elkezdett fájni a köldököm körül, borzalmas, szúra fájdalom :( egyszer egy éjszakán keresztül tartott. Másnap reggel elmentünk az orvoshoz és azt mondta hogy gyenge a hasfalam. Most megint fáj a köldökömnél és a gyógyszer amit felírt nem használ.. Segítsetek légyszi.. Biztos hogy gyenge a hasfalam nem valami más? :( Nagyon rossz érzés:((2013. okt. 18. 20:35
1/11 anonim válasza:
Milyen nemű vagy? Milyen vizsgálataid voltak?
2/11 A kérdező kommentje:
sziaa. lány vagyok, és csak a házi orvosom mondta..
2013. okt. 19. 17:20
3/11 anonim válasza:
Első vagyok. Egy hasi ultrahang jó lenne. :)
4/11 A kérdező kommentje:
az lehet.. hál istennek tegnap elmúlt :D de sokszor előjön :(
2013. okt. 19. 17:33
5/11 anonim válasza:
Megint az első vagyok. Annál inkább jó lenne egy hasi ultrahang, ha sokszor előjön!
6/11 A kérdező kommentje:
szerinted köze van annak amit az orvos mondott?
2013. okt. 19. 17:38
7/11 anonim válasza:
Első vagyok. Lehetséges, hogy igaza van az orvosnak, de az ultrahang alapján lehet csak 100%-ban biztosat mondani. Legalábbis szerintem.
8/11 A kérdező kommentje:
rendben.:D köszi a választ :)
2013. okt. 19. 17:43
9/11 anonim válasza:
Majd írj légy szíves, hogy mi volt! :) Megint az első voltam.
10/11 A kérdező kommentje:
rendben :)))
2013. okt. 19. 17:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!