Szívritmuszavar? Többi lent!
Augusztus 5-én voltam teljes kivizsgáláson, akkor a szívemet is megnézték (EKG, mellkas röntgen, szívultrahang) és teljesen tökéletesen működik. Nagyon stresszes időszakban vagyok benne (most kezdek kilábalni belőle) plusz hipochonder is vagyok, szóval ezért vagyok megint itt...
Egy hete volt egy olyanom, hogy feküdtem és éreztem, hogy a gyomrom megremeg, amitől megijedtem, megdermedtem és szaporábban vettem párszor a levegőt meg az arcom kivörösödött. Ez utána elmúlt, megnéztem a pulzusom, nem vert szaporán. Ez megismétlődött azóta kedden meg tegnap is, csak nem mindig a gyomromat érzem megremegni, hanem a mellkasomat...
Nagyon ki vagyok már, hogy megint van valami tünetem, holott most vizsgálták ki a szívemet, teljesen rendben van... 2 hónap alatt csak megy tropára, nem? Mit csináljak? Folyton ezen jár most az eszem... Orvoshoz már nagyon nem akarok menni!
21/L
Ha nemrég vizsgáltak ki nem lehet szívbetegséged!
Pszichés alapon van ez az egész és minél jobban pánikolsz,gondolsz rá, félsz tőle,annál többször lesz.
Tudatosítsd magadban,hogy NINCS SZERVI betegséged! Ha szükséges szedjél valamilyen gyógynövény alapanyagú feszültségcsökkentőt (Valeriana, Sedacur,)és fogyassz citromfű teát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!