Masszőrök segítségét szeretném kérni. Hogyan épül fel egy teljes testmasszázs?
Szia!
Tanfolyamon tanítják,mely minimum 40 órát ölel fel.
Az egész tnfolyamot nem lehet leírni,de még a gyakorlat a nehezebb része a dolognak.
Nyugodtan elátogathatsz hozzám,és megtaníthatlak,ha szeretnéd.T:0630-315-1818
Várom kedves jelentkezésedet.
Röviden mindig sorban kell haladni,de kivételt képezhet az,ha kihagyunk testrészeket például.
Fontosak az irányok.Ezt nem lehet leírni 20 odalban sem.
Szia!
Címem:1139 Bp.Pap Kárly u.22/B. 5.emelet 3.
Nemzteközi Masszázs Akadémián végeztem.
1 .lépés simítások
2.lépés dörzsölések
3.lépés gyúrások
4.lépés vibráció
5.lépés kirázás
Roppant röviden
de avivőanyagok ,a masszázsfajták is döntő tényezők
Ez egy komlpex dolog.millió fajta technika létezik,
pl:maurinál alkarral masszírozunk.3 hónapnyi anyagot nem lehet leírni,megérteni:vazoaktív hatás,shunt hatás.....
Simításokból is rengeteg féle van,melyeket sorrendben kell elvégezni.8 -asok is vannak,terhelten ,követőkezesen....
Ízelítő,bár mozaikot hiába mutatok,maximum arra elég,hogy megértse valaki,hogy könnyűnek tűnik,de nem az.
Nagyon köszönöm a válaszokat. Tisztában vagyok hogy milyen fogásokból áll a svédmasszázs, mivel gyógymasszőrként végeztem, csak akármilyen hihetetlen nem tanították meg a megfelelő sorrendet. Most pedig felvettek egy helyre gyógymasszőrnek szerencsére és ezt akartam tisztázni, hogy akkor a talppal kezdünk és mindig a szív irányába haladunk. Tudtommal. Csak az arccal szoktuk befejezni viszont ha hason fekszik a beteg akkor meg szólni kell neki hogy forduljon meg és az nekem olyan furcsa hogy teljesen ellazult már én meg forgatom ide-oda. De ha ez nem nagy probléma meg amúgy sem lehet máshogy megoldani akkor ez van.
Egy ilyen sorrendre lettem volna kíváncsi:
1. Hanyatt fekvés kezdés talppal
2. lábszár
3. comb stb. értelemszerűen. Nem a fogásokra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!