Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Miért pisilek be, ha nevetek?

Miért pisilek be, ha nevetek?

Figyelt kérdés
Iskolában szokott a legtöbbet előfordulni,mikor a barátaimmal jókat nevetünk valamin.Direkt minden szünetbe elmegyek wc-re,mert tudom,ha nevetni foguk,akkor tuti bepisilek.Az egyik órán elkapott minket a röhögőgörcs,és egyszer csak érzem,hogy pisilek(Pedig egyáltalán nem kellett előtte).Olyan is szokott lenni,hogy vissza bÍrom tartani,de amint fölállok rögtön becsurog egy kicsit.A barátaim nem is sejtik,hogy van ez a problémán.És ami a legidegesitőbb,hogy egész nap ülnöm kell a padban,nehogy meglássa valaki a pisifoltot.A barátaimmal is volt már konfliktusom,hogy miért nem megyek el velük szünetbe sétálni,beszélget,büfébe vagy bárhova.

2013. okt. 15. 18:13
 1/7 anonim ***** válasza:
89%

fiu vagy lány?

Gondolom fiatal lehetsz, ha iskola stb-ről irsz.

Mindenképpen orvos.

Utána pedig intim torna, a záróizmokat kell erősiteni, nézz utána ebben a témában: intim torna női és férfi is van. Ideje elkezdeni, mivel ha nem akarsz később betétet hordani. ugynevezett inkontinencia

2013. okt. 15. 18:21
 2/7 anonim ***** válasza:
Szerintem ez nem egészséges, hogy ilyen fiatalon nem bírod visszatartani, még ha idős lennél... Szólj a szüleidnek és menjetek orvoshoz.
2013. okt. 15. 18:24
 3/7 A kérdező kommentje:
Lány vagyok 18 éves.
2013. okt. 15. 18:31
 4/7 anonim ***** válasza:
Tegyél vékony betétet már reggel, igy megelőzheted a konfliktust. A többit leirtam első válaszban.
2013. okt. 15. 18:51
 5/7 anonim ***** válasza:
Menj orvoshoz, de ami még nagyon fontos, hogy emiatt egy pillanatig se szégyelld magad, hiszen nem tehetsz róla!
2013. okt. 16. 06:39
 6/7 anonim ***** válasza:
0%
Én be is kulázok.:)
2013. okt. 16. 09:09
 7/7 anonim ***** válasza:
Ezt orvossal kellene megbeszélni.Addig használj intim betétet és nem lesz pisifoltos az algád.Gondolom nem litereket pisilsz a röhögéstől.:)
2013. okt. 16. 16:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!