Több mint 2 hónapja lyukasztották a fülem de még mindig be van gyulladva. Mit csináljak vele?
gennyes, duzzadt és fáj :(
elég rossz helyen van a luk, mert porcban van.
Benöveszteni nem szeretném, mivel kenjem be?
Vagy a hely érzékeny ahová lőtték, vagy a bent lévő anyagra vagy allergiás.
Ha orvosi acélból van, akkor nem szabad, hogy allergiás tüneteid legyenek, ellenben az ezüsttől, vagy az aranytól lehet.
Asszem a Tetran -nak van gyulladás csökkentő kenőcse, de így látatlanban nehéz lenne megmondani.
Szerintem keress fel egy orvost.
Vagy benöveszted a lyukat, vagy nem lesz füled, választhatsz.
Cseréltél már fülbevalót??vedd ki,fertőtlenitsd le a lyukat,a fülbevalót is a mit beleteszel...
Nekem is e volt a bajom,gennyes volt,amig ki nem szedtem a gyógyfülbevalót!!Tettem bele ezüstöt,és azóta semmi baja....nekem is a porcban van:)
A porcban általában mindig lassabban gyógyulnak (tapasztalat). Vegyél gyógyszertárban alkoholt és azzal fertőtlenítsd, illetve neogranormonnal kenegesd. Pár nap alatt helyre jön.
8 helyen vagyok kilyukasztva, de eddig mindig ez a megoldás vált csak be, bárki bármit mondott. Az orrpiercingemet fél nap alatt lehúzta, pedig még levegőt se kaptam rajta. A köldökömön vadhús nőtt és azt is lehúzta.
Akkor az ezüst irritál.
Próbálkozz arannyal, ha az sem akkor passz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!