Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Volt már v. kinek rovarcsípés...

Volt már v. kinek rovarcsípés allergiája?

Figyelt kérdés
Megcsípett valami majd napról napra újabb csípés szerű kiűtések jöttek ki rajtam, de teljesen más testrészeken mint ahol az első volt.
2009. nov. 10. 15:47
 1/2 anonim ***** válasza:
ilyen még nem volt, de ha megcsíp egy teljesen hétköznapi szúnyog akárhol, akkor több cent átmérőjű piros folt lesz a helyén, nem csak egy kicsi, és fel is púposodik, meg úgy viszket az egész mint a halál. utálom is őket rendesen.
2009. nov. 10. 16:07
 2/2 anonim ***** válasza:

Azt olvastam az imént,hogy ezek,amiket a kérdező és a válaszoló is írt,hogy piros,feldagadt csípésnyomok találhatók a testen,még nem allergiás reakció.De nekem volt rovarallergia- tünetem,a csípés helyén néhány nap múlva,kisgyermek tenyérnyi vöröses,lilás folt keletkezett,és meg is volt duzzadva.

Meg is ijedtem,mert úgy tudtam,hogy én nem vagyok allergiás semmilyen rovar csípésére..de tévedtem. :)

2010. aug. 25. 21:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!