Annak milyen oka lehet, hogy futás után (minden alkalommal) mindkét lábszáram belső részébe zsibbadó fájdalom nyilal be?
Figyelt kérdés
Tavaly még nem éreztem, de idén már annyira erős a fájdalom futás után, hogy majd összeesek. Tapintásra fokozódik. Sajnos lúdtalpas is vagyok. De a fájdalom egy idő múlva elmúlik. 20 éves korosztály.2013. okt. 11. 19:46
1/1 Vörösnefelejcs válasza:
Nem lehet görcs? akkor magnéziumot kéne szedni. Ha lúdtalpad van, akkor a betét nagyon kéne, és általában nem futunk jó cipe nélkül, pontosan, hogy tartsa a lábat és amortizálja a becsapódást. Nem emlékszem számokra, de valami hihetetlen nagy erővel csapódik a lábunk a talajba.
Más. Ha huszas vagy, a futás nem kötelező. Én más sport után néznék, mert egy sport sem jó, ami fájdalmat okoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!