Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Egyre jobban beleizzad a...

Egyre jobban beleizzad a lábam a gipszbe, ami kezd kellemetlen szagot árasztani. Lehet vele valamit tenni?

Figyelt kérdés
Már lassan két hete van gipszben a lábam és most hogy bejött a melegebb idő, egyre jobban beleizzad és elég büdös kezd lenni. Még majdnem négy hétig gipszben lesz, de mi lesz később, ha már most is ilyen kellemetlen? lehet vele valamit csinálni? Ha volt már járógipszetek, hogyan éltétek ezt át?
2009. nov. 9. 17:39
 1/7 anonim ***** válasza:
most, hogy bejött a melegebb idő? honnan írsz te?
2009. nov. 9. 17:47
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Nekem egyszer belement a bolha a moziban. A viszketéstől majd megőrültem. A te esetedben nem tudsz mást tenni, mint egy egyszerő babahintőport belehinteni. A szag is csökkeni fog, az izzadás is mérséklődik. Így várd ki türelemmel, mig leveszik a gipszedet.
2009. nov. 9. 17:49
 3/7 anonim ***** válasza:

"...most, hogy bejött a melegebb idő? honnan írsz te?..."

Lehet, hogy Ausztráliából?... Ott most kezdődik a nyár! :D

2009. nov. 9. 17:55
 4/7 anonim ***** válasza:

2 hete sokkal hidegebb volt.

Nekem mostmár meleg van, gondolom neki is :)

2009. nov. 9. 17:58
 5/7 A kérdező kommentje:

"honnan írsz te?"

Magyarországról, de nálunk ma délben 16 fok körül volt az idő, a pulóvert is le kellett szedni.

A hintőporos tippet köszönöm, ki is próbálom!

2009. nov. 9. 17:59
 6/7 anonim ***** válasza:
Nekem nyáron volt begipszelve. Nedves babatörlő kendővel elölről be tudtam nyúlni, és minden nap többször megtöröltem a lábamat.
2009. nov. 9. 18:00
 7/7 anonim ***** válasza:
Az milyen sz@r lehet ha valakinek viszket a gipsz alatt a lába,én tuti megőrülnék,h. nem tudom megvakarni:XD
2009. nov. 9. 18:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!