Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Ha minden nap fürdök akkor...

Ha minden nap fürdök akkor miért vagyok büdös?

Figyelt kérdés

Minden este fürdök és van dezodor is,de mégis suliban kb már az odaúton megizzad a hónaljam és rossz szagom lesz.Semmi önbizalmam már emiatt,nem merek odamenni senkihez..ez tavaly kezdődött.

Mit tehetnék?

17/F

2013. okt. 8. 20:12
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
használj szappant is
2013. okt. 8. 20:17
 12/15 anonim ***** válasza:
Amikor mész a buszon dörzsöld az ellentétes kezeddel a hónodat és hangosan ismételgesd:Nem leszek büdös nem leszek büdös nem leszek büdös.
2013. okt. 8. 20:18
 13/15 anonim válasza:
100%

Nem lehet h vmi betegséged van?

Mert aki cukros, mikor leesik a cukra, akk kiveri a viz..pontosan tudom.

2013. okt. 8. 20:19
 14/15 anonim ***** válasza:

Én is ezzel a problémával küszködtem. Kipróbáltam ezerféle dezodort,lány létemre még férfi termékekkel is próbálkoztam. SEMMI nem hatott. Tudom milyen rossz,elkeserítő tud lenni,főleg ha valaki igényes,és szereti a jó illatokat(ami megjegyzem nekem fontos szempont nem csak magamon,más embereken is,nagyon kellemes tud lenni,ha valakinek jó illata van).

Nekem,és még sokan másoknak is a környezetemben ez a termék vált be:

[link]

Nenámnak hosszútávon is sikerült megszüntetnie az izzadság problémáját.

Patikában tudsz venni,nagyon olcsó,és elég sokáig elég!

Így használd: Másfél hétig minden este fürdés után tegyél egy keveset egy vattakorongra,és alaposan dörzsöld át vele a problémás területet. Vigyázz,ne túl sokat főleg ha érzékeny bőrű vagy,velem előfordult már hogy túl sokat kentem és kicsit kimarta a bőröm.

Másfél(vagy 1) hét után már hat,akkor hagyd abba a használatát kb 1 hétig,és ha érzed megint kezdesz izzadni,kezd el vele újra kenegetni. Dezodort használni kell azért mellette,de őszintén szólva a nyár folyamán volt hogy csak ezt a terméket használtam,és dezodort abszolute nem is,olyannyira megszüntette a problémám,de nem csak hogy a szag tűnt el,teljesen száraz marad tőle a hónaljam,semmi izzadságfolt ha használom,még edzés közben sem.

Tényleg nagyon jó,biztos vagyok benne hogy neked is be fog válni,próbáld ki! Hűtőben tárold.

2013. okt. 8. 20:40
 15/15 Tompika75 válasza:
54%

Mennyi degenerált és egy jó válasz sincs!

Szervi problémád van!

Én szívbillentyű vastagodás miatt izzadok.

Tartalék póló és dezodor mindig legyen nálad, ha olyan környezetben jársz és borotvált a hónaljadat.

Az izzadság mint olyan lehet hasznos is, ha jól időzítesz!

Még mielőtt beindul a bomlási folyamat a te saját illóanyagod párolog, ami feromonban gazdag!

2015. nov. 29. 11:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!