Ha minden nap fürdök akkor miért vagyok büdös?
Minden este fürdök és van dezodor is,de mégis suliban kb már az odaúton megizzad a hónaljam és rossz szagom lesz.Semmi önbizalmam már emiatt,nem merek odamenni senkihez..ez tavaly kezdődött.
Mit tehetnék?
17/F
Nem lehet h vmi betegséged van?
Mert aki cukros, mikor leesik a cukra, akk kiveri a viz..pontosan tudom.
Én is ezzel a problémával küszködtem. Kipróbáltam ezerféle dezodort,lány létemre még férfi termékekkel is próbálkoztam. SEMMI nem hatott. Tudom milyen rossz,elkeserítő tud lenni,főleg ha valaki igényes,és szereti a jó illatokat(ami megjegyzem nekem fontos szempont nem csak magamon,más embereken is,nagyon kellemes tud lenni,ha valakinek jó illata van).
Nekem,és még sokan másoknak is a környezetemben ez a termék vált be:
Nenámnak hosszútávon is sikerült megszüntetnie az izzadság problémáját.
Patikában tudsz venni,nagyon olcsó,és elég sokáig elég!
Így használd: Másfél hétig minden este fürdés után tegyél egy keveset egy vattakorongra,és alaposan dörzsöld át vele a problémás területet. Vigyázz,ne túl sokat főleg ha érzékeny bőrű vagy,velem előfordult már hogy túl sokat kentem és kicsit kimarta a bőröm.
Másfél(vagy 1) hét után már hat,akkor hagyd abba a használatát kb 1 hétig,és ha érzed megint kezdesz izzadni,kezd el vele újra kenegetni. Dezodort használni kell azért mellette,de őszintén szólva a nyár folyamán volt hogy csak ezt a terméket használtam,és dezodort abszolute nem is,olyannyira megszüntette a problémám,de nem csak hogy a szag tűnt el,teljesen száraz marad tőle a hónaljam,semmi izzadságfolt ha használom,még edzés közben sem.
Tényleg nagyon jó,biztos vagyok benne hogy neked is be fog válni,próbáld ki! Hűtőben tárold.
Mennyi degenerált és egy jó válasz sincs!
Szervi problémád van!
Én szívbillentyű vastagodás miatt izzadok.
Tartalék póló és dezodor mindig legyen nálad, ha olyan környezetben jársz és borotvált a hónaljadat.
Az izzadság mint olyan lehet hasznos is, ha jól időzítesz!
Még mielőtt beindul a bomlási folyamat a te saját illóanyagod párolog, ami feromonban gazdag!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!