Az mit jelent ha simán megtudom inni a keserű sót, legyen az porból feloldva vagy a Hunyadi víz?
Hashajtásra használom, és sok helyen azt írták nem bírják meginni és hányingerük van tőle, én meg simán megiszom mindkét fajtát. Ha rendes sós vizet kéne inni, az nekem se menne, de ebbe semmi vészes nincsen.
Ez jelent valamit, vagy csak ízlés?
Csak ízlés dolga. Én is simán megittam a vastagbél tükrözés reggelén a sóelegyet.
De azért állandóan nem használnám.
Szia! Azt is jelentheti, hogy nem vagy kényes, finnyás. (Nekem jók az ízlelőbimbóim és én is könnyen megittam a keserűsós vizet, amikor csináltam egy kúrát.) Sok minden fejben dől el.
Amennyiben viszont nem érzékelsz ízeket, akkor az már másik témakör, de feltételezem, hogy azt már észrevetted volna, ha így lenne.
Azzal nincs probléma, csak kíváncsi lettem volna valakik miért hánynak be tőle vagy ilyesmi.
Bár mivel az epét is megdolgoztatja, így lehet amiatt.
Vagy esetleg a sav lép vele valami reakcióba vele, és akinek gyenge a gyomra esetleg nem bírja, nem tudom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!