Kb. mennyit keres egy főorvos aki olyan 45 év körüli és nem most kezdte a munkát?
Figyelt kérdés
orvos2013. okt. 7. 10:14
1/3 A kérdező kommentje:
A 2. sorban az"orvos" szót a kulcsszóba akartam írni.
2013. okt. 7. 10:15
2/3 anonim válasza:
attól függ közalkalmazot-e. Az én édesapám vállakozóként tart baleseti szakrendelést Sztkákban, de közalkalmazottként 2 szakvizsgával és 30 éves tapasztalattal kórházban bruttó 200-250 körül kapott volna, hát inkább maradt vállalkozó és itt nincs se ügyelet se hétvége se műtöben órákat állás. Egyébként 20 évet kórházban húzott le mint tarumatológus és általános sebész. Akkoriban Édesanyám a banki valuta pénztárosi munkájával többet keresett mint ö a kórházban az ügyeletekkel együtt.
3/3 anonim válasza:
ahogy az előttem író véleményezte...
de ehhez az összeghez hozzácsapódik az amiről szinte senki sem beszél, de jelen van az egészségügyben, a hálapénz, és mindjárt az orvos lesz az egyik legjobban kereső ember ma Magyarországon...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!