Milyen tisztítókúrát csináljak?
Figyelt kérdés
Mostanában sok szemetet ettem,olyanokat amiket amúgy nem szoktam. Úgyhogy szeretnék egy tisztítókúrát csinálni kb egy heteset nem többet. Sok ilyen van a neten, csak közülük egy csomó hülyeség és én nem vízen akarok élni egy hétig h lefogyjak 5 kilót utána meg visszajöjjön a duplája. Csak azt szeretném hogy a méreganyagoktól megszabaduljak és tiszta lappal indítsak majd ismét:) Szóval ebben segítene nekem valaki? Valami olyan kéne ami konkrétan leírja hogy mikor mit egyek, és olyat írnátok amit már kipróbáltatok hogy tényleg jó és biztonságos tehát egészséges meg minden..:)) Előre is köszönöm a válaszokat:))2013. okt. 6. 09:48
1/5 anonim válasza:
2/5 anonim válasza:
Én az 1, max 2 napos kúrákra esküszöm. Egy hétnekem már túl sok idő, és egy ilyen kúra szinte mindig drasztikus.
Én néha olyat szokta, hogy kiválasztok két gyümölcsöt (mondjuk alma és szőlő volt legutóbb), és egy vagy két napig csak azt eszem. Mellette rengeteg folyadékot iszok, elsősorban tiszta vizet, esetleg néha zöld teát. Ettől jobban szoktam magam érezni.
3/5 anonim válasza:
Persze a szóköz és az m betű kell oda... Csak gyorsan írtam :)
4/5 A kérdező kommentje:
értem, köszönöm:)
2013. okt. 6. 10:18
5/5 anonim válasza:
Szia! Van egy 9 napos tisztító-méregtelenítő program, gógynövénykivonatokkal aminek az eredménye 3,5-5 kg szokott lenni és utána nem jön vissza.Igaz nem olcsó, de hatásos.Nekem is bevált.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!