Kinőhető-e a veleszületett IV. Fokú VUR?
Szia!
Sajnos mi is hasonló gondokkal küzdünk.2 éves a kislányom,túl vagyunk 3 hólyagfeltöltésen(bal oldalon 4-5-ös fokú VUR),2 izotópos vizsgálaton(56-44% a két vese működése,hegesedés nincs),és 2 deflux injektáláson(Heim Pálban,egyik sem sikerült)...5 hetes kora óta állandó antibiotikum,az első évben 3 vesemedencegyulladás,rengeteg kórház ,aztán megszámlálhatatlan,szinte havonta előjövő cistytis..:( Nagyon mondogatja a kezelőorvosunk a nagy műtétet,ettől rettenetesen félek és féltem őt.Jövőre lesz egy újabb izotópos vizsgálat,attól függ a műtét időpontja.
Milyenek a Sote-n?Gondoltam elviszem oda is a gyereket,hátha bevállalják a 3. defluxot (Heim Pálban már nem akarják megcsinálni),s hallottam ,hogy másoknak is ,akiknek egyik helyen nem sikerült a sotén sikerült.
Mi is abban reménykedünk,hogy kinövi,de egyre jobban elveszítem a reményt,sajnos.
Te adsz a kisfiadnak valamit megelőzésre,ami be is vált?Mi már kb. mindent kipróbáltunk(d-mannóz,tőzegáfonya,c-vitamin,aloe),de semmi nem használt...Ha van kedved írj,akár priviben is!:)
Köszi a választ, csak most vettem észre.
Privátban ment 2 üzenet is Neked erre, kíváncsi vagyok mi van azóta Veletek. Írjatok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!