Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Súlyos memóriazavar 20 évesen?...

Súlyos memóriazavar 20 évesen? Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Sziasztok.20 éves lány vagyok.és már régebb óta észrevettem,hogy gondjaim vannak a memóriámmal,de nem régen tudatosult is bennem!leírom: régebben oylan 15évesen volt eg korszakom hogy töménytelen alkoholt fogazottam,voltak olyan esték amikre a mai napig nem emlékszem,sötétség. ez 17éves koromban megszűnt. kb 5ilyen sötét estém volt,meg jó pár nagyon alkoholos este.

aztán mostanáig egy fiú teljesen tönkretett. depressziós voltam miatta szörnyen,a lényeg a lényeg,hogy nála tűnt fel az,hogy mondott valamit és két óra múlva nem tudtam visszaidézni,hogy mit mondott. és ez már nagyon súlyos lett, nem rég hívott fel,fogalmam sincs miről beszélgettünk,és ilyenkor feszült hátul a fejem,nem megy nem tudom visszaidézni,hogy mi volt.de rengeteg dologgal vagyok így.

de másokkal is nem tudok kommunikálni ,mert nem tudok gondolkodni,állok és nézek magam elé,nem gondolkodok. memóriám iszonyatosan rövid távú. régen nem volt ilyen!

hogy lehet segíteni ezen?hogy mehetek orvoshoz?mi a teendő?

2013. okt. 4. 23:10
 1/4 anonim ***** válasza:
háziorvos beutal neurológiára
2013. okt. 4. 23:12
 2/4 A kérdező kommentje:
háziorvos nélkül nem mehetek? csak mert a háziorvosom messze van tőlem,tehát nem élek ott. másként nem lehet?
2013. okt. 4. 23:15
 3/4 anonim válasza:
Hát, a legjobb tényleg az lenne, ha orvoshoz mennél. De ha semmiképpen sem akarsz, akkor próbáld alaposan kialudni magad. Mást nem tudok javasolni, de komolyan jobb lenne szakemberhez fordulni...
2014. ápr. 11. 21:30
 4/4 anonim ***** válasza:

Sajnos én is hasonló cipőben járok. 23 éves fiú vagyok és mostanra mintha valami felhő borult volna az agyamra. Nem emlékszek it tanulunk a tanfolyamon aznap, nem tudom felidézni az olvasottakat ha a könyveket bújom, a zeneszám címeket szintúgy, többször jártam már úgy hogy 200 -as helyett 20-assal akartam fizetni mert ennyire dekoncenrált vagyok. Legutóbb voltam az orvosnál és elhagytam az igazolásokat meg a vérképet és vissza kellett mennem újat kérnem. Azt se tudtam hogy otthon tettem le vagy útközben hagytam-e el. Borzalmas. Sz.rul is alszok ebben a melegben csak hajnal tájban tudok elaludni. Emberekkel is egyszerűen nem tudok miről beszélni mert nem tudok feleleveníteni semmit a múltamból amit hozzá tudnék csatolni az éppen aktuális párbeszédhez.

Tényleg nem tudom én se hogy mi van, de jó lenne ha elmúlna bár szerintem magától ez nem fog. Hátha kiderül hogy csak valami ásványi anyag hiány és kész....

2014. júl. 21. 09:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!