Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Miért nem kapok rendesen levegőt?

Miért nem kapok rendesen levegőt?

Figyelt kérdés

Egyre gyakrabban van az velem,hogy muszáj nagyot sóhajtanom, mert úgy érzem nem tágult ki eléggé a tüdőm, nem telt meg teljesen levegővel. és ez borzalmasan zavar.

Segítsetek légyszi!

15/L

2009. nov. 8. 18:26
 1/9 anonim ***** válasza:
Ez szerintem pszichés eredetű, velem is volt ilyen. De előtte vizsgáltasd ki magadat, lehet akár orrmandula-gyulladás is.
2009. nov. 8. 18:35
 2/9 A kérdező kommentje:

Ez nekem körülbelül olyan két éve van. Két éve lenne orrmandula gyulladásom?

Egyb köszönöm a választ!

2009. nov. 8. 19:01
 3/9 anonim ***** válasza:
70%
Nekem is gyakran van ilyen. Elsősorban akkor, amikor aggódom, vagy izgulok valamiért és ha fülledt bent a levegő. Nyáron volt olyan, hogy egyenesen úgy éreztem megfulladok. Az orvos nem talált semmit, pszichológushoz irányított...... persze nem mentem el. Ha rám tör az érzés, akkor kiegyenesedek vagy felállok, kinyitom az ablakot, és szippantok pár slukkot a friss levegőből. Ez általában segít. Sokszor ha belégzésnél felemeled a karjaid, az is segít.
2009. nov. 8. 20:17
 4/9 anonim ***** válasza:

Én inkább a kineziológust ajánlom

(első vtam)

2009. nov. 8. 20:19
 5/9 anonim ***** válasza:
Miután megnyugtattak hogy nem testi problémák miatt van, én úgy gondoltam nincs szükségem orvosra. Alapjáraton akkor jön ez elő, amikor fülledt a levegő és idegeskedem. Aztán ha érzem, hogy egyre kevésbé kapok levegőt, kialakul egyfajta pánik bennem, amitől még rosszabb lesz... Az idők során megtanultam ezt a pánikot kezelni, még csírájában elfojtani, aztán észre sem veszem és elmúlik az egész.
2009. nov. 9. 22:27
 6/9 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Igen,igen nekem is ugyanezek a problémáim,de nem csak akkor jön elő,ha ideges vagyok hanem teljesen normál helyzetekben,ülök itthon, gépezek,vagy éppen eszem,vagy suliban.

Borzalmas idegesítő,mert ilyenkor elkezdek sóhajtozni, és néha néznek rám hülyén az emberek.

2009. nov. 10. 19:43
 7/9 anonim ***** válasza:

ilyen nekem is volt akkor amikor nehezen lábaltam ki egy többhétig elhuzódó köhögéses-arcüreg és középfülgyulladásból..

utána szépen lassan elmult..

2009. nov. 26. 20:46
 8/9 anonim válasza:

szia.! ilyen van nekemis és nagyon félek..

sajnos nem tudok segíteni, de látom 3-4 éves a kérdés, esetleg tudsz nekem valamit mondani?:OO

2012. jún. 28. 21:27
 9/9 anonim válasza:
71%

Évek óta jelen van ez a jelenség nálam és pár családtagnál is.

El kell menni pszichológushoz, nem szégyen.. Egyébként csak mondom, hogy minden átlagos teljesen normális embernek is kellene járnia.. Nem lesz ettől valaki bolond, néha kell beszélni 1 kívülállóval a dolgokról.. Miért idegeskedsz, mi nyomaszt meg ilyenek.. Én most készülök menni, már kerestem is a kerületemben egy nőt.. Lényegében összefoglalva teljesen stressz alapú.... Én akkor tapasztaltam meg ezt nagyon durván amikor szakításom volt és nem tudtam aludni éjjel csak sóhajtoztam és nem kaptam levegőt, éreztem, hogy megfulladok a saját ágyamban.. csak a stressz, csak az ideg. lehet rajta segíteni. Minden jót neked haver !

2019. szept. 16. 17:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!