Volt már valamilyen műtéted?
Figyelt kérdés
Ha igen, mi? Hogyan zajlott, mik voltak a legkellemetlenebb pillanatok...várom a részleteket.2009. nov. 8. 18:11
1/7 anonim válasza:
volt egy missed ab-m. Az egész műtét kellemetlen volt, mert úgy bántak velem, mint egy kutyával, nem altattak el, csak vmi érzéstelenítőt nyomtak belém, ami sokat nem ért, úgyhogy végig éreztem mindent...
2/7 anonim válasza:
Igen (, hogy melyik testrészemet, azt most így nem közölném). A legkellemetlenebb felkelni volt.
3/7 anonim válasza:
Igen volt, talán a legkellemetlenebb a beöntés és a hashajtás volt.
4/7 anonim válasza:
Igen volt,most márciusban sürgős köldöksérv műtét.
Az egyik legkellemetlenebb dolog az volt,hogy kiderült,hogy ez a bajom a másik meg az amikor mondták,hogy nem lesz köldököm eltávolítják,és a harmadik-negyedik,az első felkelés és hogy nem tudtam hasom aludni..
5/7 anonim válasza:
Nekem is azt mondták, h vége a köldökömnek, de hála a plasztikai sebésznek és a sebésznek , szebb mint új korában.
6/7 anonim válasza:
Még hat éves koromban, kivették a mandulámat. Nem volt vészes, amennyire emlékszem rá, csak az volt rossz, amikor felébredtem és megláttam, hogy a zöld köpeny, amibe öltöztettek, csupa vér volt. Na ettől elkezdtem bőgni.
7/7 anonim válasza:
Pár éve amputálni kellett a lábam.
Tervezett műtét volt - nem baleset - tehát előre tudtam.
Előtte a legrosszabb dolog az volt, amikor utoljára álltam a lábamon. Aztán felfeküdtem a kocsira.
Az ébredés után meg az volt furcsa, hogy nem éreztem, hogy nincs. Amikor újra álltam - inmárom egy lábon - csak néztem le, és néztem az üres, felhajtott nadrágszárat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!