Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Volt már valamilyen műtéted?

Volt már valamilyen műtéted?

Figyelt kérdés
Ha igen, mi? Hogyan zajlott, mik voltak a legkellemetlenebb pillanatok...várom a részleteket.
2009. nov. 8. 18:11
 1/7 anonim ***** válasza:
volt egy missed ab-m. Az egész műtét kellemetlen volt, mert úgy bántak velem, mint egy kutyával, nem altattak el, csak vmi érzéstelenítőt nyomtak belém, ami sokat nem ért, úgyhogy végig éreztem mindent...
2009. nov. 8. 18:18
 2/7 anonim ***** válasza:
Igen (, hogy melyik testrészemet, azt most így nem közölném). A legkellemetlenebb felkelni volt.
2009. nov. 8. 18:22
 3/7 anonim ***** válasza:
Igen volt, talán a legkellemetlenebb a beöntés és a hashajtás volt.
2009. nov. 8. 18:26
 4/7 anonim ***** válasza:

Igen volt,most márciusban sürgős köldöksérv műtét.

Az egyik legkellemetlenebb dolog az volt,hogy kiderült,hogy ez a bajom a másik meg az amikor mondták,hogy nem lesz köldököm eltávolítják,és a harmadik-negyedik,az első felkelés és hogy nem tudtam hasom aludni..

2009. nov. 8. 18:33
 5/7 anonim ***** válasza:
Nekem is azt mondták, h vége a köldökömnek, de hála a plasztikai sebésznek és a sebésznek , szebb mint új korában.
2009. nov. 8. 18:49
 6/7 anonim ***** válasza:
Még hat éves koromban, kivették a mandulámat. Nem volt vészes, amennyire emlékszem rá, csak az volt rossz, amikor felébredtem és megláttam, hogy a zöld köpeny, amibe öltöztettek, csupa vér volt. Na ettől elkezdtem bőgni.
2009. nov. 8. 22:17
 7/7 anonim ***** válasza:

Pár éve amputálni kellett a lábam.

Tervezett műtét volt - nem baleset - tehát előre tudtam.

Előtte a legrosszabb dolog az volt, amikor utoljára álltam a lábamon. Aztán felfeküdtem a kocsira.

Az ébredés után meg az volt furcsa, hogy nem éreztem, hogy nincs. Amikor újra álltam - inmárom egy lábon - csak néztem le, és néztem az üres, felhajtott nadrágszárat.

2015. jan. 13. 18:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!