Miert beszelek almomban?
Figyelt kérdés
Mar evek ota hetente tobbszor is beszelek almomban,neha alvajarok is.Miert??
Ez csak par eve van.
Bocsi,hogyha esetleg rossz a kategoria
2013. szept. 29. 23:06
1/2 anonim válasza:
Valószínű alvászavar, lelki pszichés gondok lehetnek ott csak nem érzed igazából és így jön ki. A volt barátnőmnek is ilyen gondjai voltak, sokszor volt az hogy főleg amikor náluk voltunk hogy arra keltem fel hogy álmában beszél, de mintha hozzám beszélne de csak félmondatokban értettem miről van szó. Meg nem egyszer volt hogy én korán keltem fel mivel legtöbbször onnan jártam be reggeles műszakba dolgozni már hajnali fél 5 kor ébren voltam és azt vettem észre hogy álmában fel kell az ágyból odamegy az asztalához vagy akárhová, közben hiába beszéltem hozzá észre sem vette és leült vagy a székre vagy a kanapéjára és ott aludt tovább majd hirtelen felriadt, és nálunk is volt olyan amikor random alva járt és amikor kint éjjel szakadt a hó ő meztelenül ment ki a teraszra majd az ottani napozó ágyra feküdt rá ami jeges volt, és akkor is felriadt és megcsúszott hirtelen szerencse hogy nem ütötte be magát annyira de arra riadtam fel én is hogy sikítás és koppanás. Ő elment pszichiáterhez ő berendelte alvásdinasztiára vagy mi a rák a neve annak és kiderültek hogy elég kemény pszichés gondok voltak vele, nyugtalan alvás, rémálmok alatta csak sokszor ő sem emlékezett rájuk, bent is kellett feküdnie miatta ahol folyamatosan figyelték, és ott is volt egy hasonló hogy felkelt álmában és kiment a kor teremből és csinált valamit, de ezt nem mondták meg pontosan és akkor szíjazták oda az ágyhoz. Nem megijeszteni akarlak félre ne értsd de elég súlyos bajt is jeletnhet szerencsére már rendbe jött, bár hogy most hogyan van nem tudom mert már több mint 2 éve nem járunk is nem is beszélünk, de utána jobban is aludt meg el is múltak ezek.
2/2 A kérdező kommentje:
Ertem...
2013. szept. 30. 05:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!