Elfelejtem a filmek és a könyvek címét, amelyeket olvastam, láttam, ill. azt is elfelejtem, hogy miről szóltak? Ez miért van?
Azon gondolkodtam, hogy mit válaszolnék, ha valaki megkérdezné, hogy melyik a kedvenc filmem. Nincs kedvenc filmem, de a fantasy, dráma, scifi műfajú filmeket kedvelem.
Kapásból ezeket mondanám: Avatar, Eredet, Mátrix, Boldogság nyomában, A remény rabjai, Social Network, (régebbi kedvenc Harry Potter), A bárányok hallgatnak, Legenda vagyok.
Viszont vannak még filmek ezeken felül amelyek nagyon tetszettek, de nem jut eszembe a nevük, miért, ill. a tartalmukra is csak ködösen emlékszem. Ugyan ez a helyzet a könyvekkel is.
Ez normális? Ti emlékeztek minden egyes megnézett filmre?
Még csak 19 éves vagyok, valószínűleg nem az öregedés az első számú ok.
Rengeteg "állítólagos" minőségi filmet megnéztem és tetszettek is. Voltak amelyek hosszabb ideig elgondolkodtattak és voltak amelyek nem. A kérdést csak azért tettem fel, hogy ne rágjam magam ilyen hülyeségen egész nap.10
A filmeket általában ömlesztve nézem, tehát, ha megjön a kedvem a filmnézéshez akkor egyszerre több hasonló műfajú filmet szedek le és nézem meg (van, hogy 6-10 filmet is lepörgetek pár nap alatt) így lehet összemosódnak. Amúgy kis gondolkodás után beugranak a jelentősebb filmek, lehet, hogy nem mind, de azért a többsége igen. Ill. úgy döntöttem kicsit felfrissítem a memóriám és elolvasok pár filmkritikát, ha esetleg valakivel ilyen irányba terelődne a beszélgetés ne üljek bambán.
Köszönöm a válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!