Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Mennyit ér az ember?

Mennyit ér az ember?

Figyelt kérdés

Mennyit ér az emberi test, ha olyan országban él az ember, ahol el tudja adni a szerveit?

Vagy tegyük fel agyhalott, de nem sérült meg semmije. És el tudják adni a bőrét, meg még a szemeit is. Mennyi pénze lehet így a családnak?

2013. szept. 26. 14:21
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

Kitől szeretnél megszabadulni jó sok pénzért?

Fújjj még a szemét is. Már értem miért tilos a szervkereskedelem.

2013. szept. 26. 14:26
 2/11 anonim ***** válasza:
ne itt kérdezd már hanem neten nézz utána nem legális amugy se a szervkereskedelm 80% márpedig a nagy pénz a nem legális részében van amugy a belső szervek érnek sokat pl a bőre ki a faxnak kéne???? még talán a szeme de az se nagyon belső szervek melyet az azonos vércsoportuak használhatna na azoban van pénz
2013. szept. 26. 14:30
 3/11 A kérdező kommentje:

Hallottam olyanról, hogy valaki elvesztette a szemét, és nem üvegszemet kapott, hanem próbáltak beültetni neki rendeset.

A bőr akkor kell, ha valaki súlyos égési sérült.

És még a haját is el lehet adni valakinek, azt is veszik

2013. szept. 26. 14:34
 4/11 anonim ***** válasza:
Kedves kérdező. Te hallod miket beszélsz? Szerinted ez normális dolog? A körmeit nem akarod véletlenül eladni?
2013. szept. 26. 14:37
 5/11 A kérdező kommentje:

teljesen komoly kérdés

és nem, a körmeit nem adnám el, mert az nem ér semmit

2013. szept. 26. 14:40
 6/11 anonim ***** válasza:

Azt tudom, hogy itthon egy hullát, illegálban az orvostanhallgatóknak el lehet adni gyakorolni. Tudod megveszik sutyiban, hazavihetik gyakorolni, és akkor nem kell a könyvtárit használni. Asszem azt mondta a csövi hogy 140 ezer forintért adta el a fia holttestét, amikor meghalt. Persze gondolom nem volt egy erős üzletember vénával megáldva.

Egyébként szerintem illegálisan a szerveket külön-külön eladni nem igen lehet. Mert bár sokat érnek, de azt a szervkereskedők (szervmaffia) teszik zsebre. Szóval ha neked van egy hullád eladásra, akkor kimennek hozzád, és ingyen máris van két hullájuk. Te egyedül a kis fakunyhódban viszont nem tudod elpasszolni a szerveket, mert nincsenek meg a megfelelő disztribúciós csatornáid.

Ha viszont az a kérdésed hogy elméletileg mennyit érhet, akkor elméletileg bármennyit. Mert ha pont a te kezed ügyében lévő szív kell egy nagyon gazdag embernek, akkor bármit megfizetne érte.

2013. szept. 26. 18:36
 7/11 A kérdező kommentje:
és ha tegyük fel sok még élő test áll rendelkezésre, és még tudnék is szállítani folyamatosan, akkor nem inkább bevennének a maffiába?
2013. szept. 26. 19:50
 8/11 anonim ***** válasza:
Te nem vagy normális. Nem akarod inkább magadat felajánlani a szervketeskedőknek?
2014. dec. 4. 20:18
 9/11 A kérdező kommentje:
ha kezd fogyni a pénzem, eladom 1-2 részemet. Először a kevésbé fontosakat.
2014. dec. 5. 14:27
 10/11 anonim ***** válasza:
én nagyom sokat érek, mert belőlem csak egy van. mások többen vannak, őket könnyebb pótolni.
2015. márc. 22. 16:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!