Mennyit ér az ember?
Mennyit ér az emberi test, ha olyan országban él az ember, ahol el tudja adni a szerveit?
Vagy tegyük fel agyhalott, de nem sérült meg semmije. És el tudják adni a bőrét, meg még a szemeit is. Mennyi pénze lehet így a családnak?
Kitől szeretnél megszabadulni jó sok pénzért?
Fújjj még a szemét is. Már értem miért tilos a szervkereskedelem.
Hallottam olyanról, hogy valaki elvesztette a szemét, és nem üvegszemet kapott, hanem próbáltak beültetni neki rendeset.
A bőr akkor kell, ha valaki súlyos égési sérült.
És még a haját is el lehet adni valakinek, azt is veszik
teljesen komoly kérdés
és nem, a körmeit nem adnám el, mert az nem ér semmit
Azt tudom, hogy itthon egy hullát, illegálban az orvostanhallgatóknak el lehet adni gyakorolni. Tudod megveszik sutyiban, hazavihetik gyakorolni, és akkor nem kell a könyvtárit használni. Asszem azt mondta a csövi hogy 140 ezer forintért adta el a fia holttestét, amikor meghalt. Persze gondolom nem volt egy erős üzletember vénával megáldva.
Egyébként szerintem illegálisan a szerveket külön-külön eladni nem igen lehet. Mert bár sokat érnek, de azt a szervkereskedők (szervmaffia) teszik zsebre. Szóval ha neked van egy hullád eladásra, akkor kimennek hozzád, és ingyen máris van két hullájuk. Te egyedül a kis fakunyhódban viszont nem tudod elpasszolni a szerveket, mert nincsenek meg a megfelelő disztribúciós csatornáid.
Ha viszont az a kérdésed hogy elméletileg mennyit érhet, akkor elméletileg bármennyit. Mert ha pont a te kezed ügyében lévő szív kell egy nagyon gazdag embernek, akkor bármit megfizetne érte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!