Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » 18 év alatt műtenek orrsövénnyel?

18 év alatt műtenek orrsövénnyel?

Figyelt kérdés
Levan jobbra ferdülve az orrsövényem.Elégzavaró is már mert eléggé rosszul tudom venni a jobb orrlyukamon.Jövő héten szeretnénk menni háziorvoshoz megnézettetni
2009. nov. 6. 20:28
 1/9 anonim ***** válasza:
74%
Hány éves vagy?
2009. nov. 6. 20:44
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Most vagyok 15 éves és december 10-én megyek műtétre.Én a bal orrlyukamr nem kapok levegőt és a jobb orrlyukam meg mindig be van dugulva :S . Ka és engem fül-orr-gégész küldött el műtétre.
2009. nov. 6. 20:45
 3/9 anonim ***** válasza:

*orrlyukam

*ja

(bocs a hibákért sietek)

2009. nov. 6. 20:46
 4/9 A kérdező kommentje:
14 éves.Remélem engem is műtenek
2009. nov. 6. 20:50
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Biztos megműtenek. Ez egészségügyi műtét, nem kell várni vele 18 éves korodig.
2009. nov. 6. 20:54
 6/9 anonim ***** válasza:
67%

ALTATÁS NÉLKÜL NE MENJETEK BELE!!!!!!!!!

A fül-orr-gégészek szadisták! Nekem is brutális volt a mandulakivétel (17 éves voltam), még azt se hagyták, hogy elájuljak, feltöröltek és aztán vágták tovább... Nem egy hisztis gyerek a haverom (30 éves családapa), de nagyon szenvedett a orrsövényműtét alatt, én meg attól rosszul lettem, amit mesélt...

2009. nov. 6. 20:55
 7/9 anonim ***** válasza:

20:45-ös vagyok

engem altatással fognak műteni.és hogy érted azt ,hogy nagyon szenvedett?mert most megijesztettél :S

2009. nov. 6. 21:01
 8/9 anonim ***** válasza:
100%

Orrsövény műtétet csak altatásban csinálnak mivel ott igen kemény csont farigcsálás történik.

Mandula műtétet meg kb csak 10 éves kor alatt csinálnak altatásban, egyébként nem. De az egy tök más kategória.

2009. nov. 6. 21:06
 9/9 anonim ***** válasza:

A 30 éves barátomnak sajnos nem altatásban csinálták az orrsövényműtétet, azért szenvedett. A barátnőm ismerőse is hasonlóképpen járt, egyetemista srác. Mindkettő eset Szeeden történt. :S A haveromnak azt mondták, nem ér rá az altatóorvos. Többször bebolondították a kórházba, majd ezt mondták, addig, míg bele nem egyezett altatás nélkül! Szóval jól becsapták.

Ha altatni fognak, akkor ne félj, semmit nem fogsz érezni!

2009. nov. 7. 17:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!