A bőrgyógyász jó? Tud segíteni a pattanásokon?
Figyelt kérdés
Október végén megyek osztály kirándulásra és lehet hogy megyünk fürdeni. Már régóta vannak pattanásaim és már egy ideje el akarok menni. SegItett vkinek?
13/l
2013. szept. 25. 21:27
1/3 anonim válasza:
Én elmentem bőrgyógyászhoz, és felírt egy Differin nevű kenőcsöt, ami nekem nagyon bevált. Még a kozmetikus is elkérte a kenőcs nevét, annyira szép lett tőle a bőröm:)
3/3 anonim válasza:
Nekem elég sok problémám volt a bőrömmel, tudok egy jó szappant, amivel mosod az arcod többször egy nap, SEBAMED clear face, eltünteti a bőrről a baktériumokat, tisztitja a bőrt, lúgmentes, nem dugitja el a pórusokat, én ajánlani tudom, és szárit is, első lemosás után halványabbnak tünik majd!!! Egy a lényeg, minnél több folyadékot igyál, vizet, tiszta vizet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!