Mik lehetnek ezek? Tapasztalt már ilyet valaki?
Figyelt kérdés
Olyan problémám van, hogy időnként ilyen kb. 2-3 cm-es piros foltok jelennek meg rajtam, teljesen különböző helyeken, és viszketnek, ha víz, vagy ilyesmi éri őket. Gondolkodtam, hogy mi van ha a testápolótól, tusfürdőtől van, így elkezdtem Dovet, meg Babát használni, hátha. De így is előjönnek. 1-2 hónapig vannak maximum, és egyszerűen eltűnnek pár nap alatt.2009. nov. 6. 17:26
1/5 anonim válasza:
Lehet allergiás vagy a klóros vízre? am használjál baba tusfördőt(johnson's, gabi) nekem ezek beváltak..
3/5 anonim válasza:
Lányomnak is hasonló panaszai vannak, nagyon érzékeny, száraz a bőre. A bőrgyógyász szerint allergia, azaz a bőr túlérzékenységi reakciója. Patikában kevert (illat- és tartósítóanyag-mentes)testápolót használ, úgy szebb a bőre, de sajnos elő-előjönnek így is néha a foltok.
4/5 anonim válasza:
Nekem a dove-tól jött ki egyszer az allergiám. Használj helyette patikai mosakodókrémet.
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2009. nov. 7. 11:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!