Mit tehetek? Ittam valaki után és kijött a szám szélén valami, mi úgy mondjuk hogy "kipállott".
Eddig kentem fogkrémmel, most is az van rajta... De shogy sem akar elmúlni...
14/L
Ha viszket, fáj és hólyagos akkor herpesz. Ez esetben herpesz ellenes krém kell rá, és nem szabad piszkálni.
Ha pedig csak kiszáradt (piros és húzódik, esetleg hámlik, akkor valami testápoló, arckrém segít rajta).
Ha a tünetek eltérőek, vagy nem vagy biztos benne, hogy neked melyik van, akkor inkább nézesd meg.
Valószínűleg herpeszt kaptál. Nekem évek óta van és legtöbbször csak az általad leírt furcsa kipállós állapotban jön ki, a képeken látható nagy randa hólyagos seb pedig még sosem volt. Igaz, amint érzem a viszketést égést, bizsergést, már kenem is.
Az a legfontosabb, hogy ne fogdosd, ne tapogasd, mert nemcsak rondább és nagyobb lesz, de még máshová is "átkenheted".
Patikában vehetsz recept nélkül Zovirax krémet, ebből tegyél rá egy kis pöttyöt. Ne ázzon, de mindig legyen rajta krém. Kb.1 hét alatt elmúlik, ha szép tisztán tartod és szorgalmasan kened is. Mostantól viszont bármikor elő fog jönni, megfázásnál, stressznél, stb., mert a vírus egész életedben benned marad.
mostmár alig látszik...
neeemáááá :(((( criii
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!