S. O. S.! Berúgtam! Egy óra múlva itthon van a férjem! Hogyan józanodjak ki gyorsan?
Figyelt kérdés
2009. nov. 6. 14:27
21/27 anonim válasza:
Ahhoz képest, hogy berúgtál elég jól és helyesen írsz:))))
22/27 A kérdező kommentje:
Még nem jött haza,késik.
Elkezdtem takarítani,mint egy fél ŐRÜLT !!!
Nagyon hatásos! Teljesen jől vagyok.Gyönyörű rend van,öblitő vizes,illatos felmosás,tehát mindenkinek azt tanácsolom,(aki ilyen problémával kűzdene),mozogni,mozogni,mozogni!
Megittam egy liter ásványvizet,ki van bontva a pezsgő,hiányzik belőle két pohárnyi,majd arra fogom.
Tudom van aki hazugnak fog hinni,de ez egy kegyes füllentés lesz.
Ebből azt tanultam,ha kupi lesz itthon,veszek egy vodkát,és elkezdek takarítani.
Persze félre a tréfával,ez tényleg nem játék,el tudom képzelni,hogy aki szenved valamitől,az italhoz fordul.Ez nem azt jelenti,hogy alkesz lesz,de egy időre megoldódik a problémája.jővők nemsokára
2009. nov. 6. 15:50
23/27 A kérdező kommentje:
Nem ment minden simán.
2009. nov. 6. 18:16
25/27 anonim válasza:
amúgy az is segíteni szokott ilyenkor, ha hánytatos magad. kellemetlen, de tényleg hatásos (tapasztalatból mondom :) ). ha neadjisten megint hasonló helyzetbe kerülsz, próbáld ki. és főzz magadnak utána egy kis könnyű zöldséglevest, vagy igyál kefirt, rendbehozza a gyomrod.
26/27 anonim válasza:
legközelebb, ha iszol, igyál mellé sok vizet. az visszatart attól h hamar berugj
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!