Megbolondultam? Menjek pszichológushoz? /14 vagyok, és nagyon komoly a problémám! /
Figyelt kérdés
Már kicsi korom óta félek a sötétségtől,de most az elmúlt hónapokban már szabályosan rettegni kezdtem. Kezdődött ez az egész azzal,hogy a fürödni csak nyitott ajtó mellett merek,ami számomra egy igen nehéz dolog,mivel iszonyatosan prűd vagyok. Folyton sírva fürödtem le,mert féltem B. Mary-től, Aztán már nem merek elaludni sem a szobámban. Folyton sírok,mert félek,hogy elkap valami a sötétben. Az elmúlt 2 hétben megnéztem 2 horror filmet,és azóta már a lábam sem merem letenni a földre,mert a csajt is így kapta el a gonosz,hogy előjött a föld alól,úgy kapta el a lábát. Már nem merek egyedül sem lenni egy szobában, fényes nappal sem. Félek,hogy kárt fogok tenni magamban. Mondjatok valamit,hogy mit csinálhatnék,mert ezt én már nem bírom épp ésszel! Félek! x2013. szept. 22. 19:26
11/11 A kérdező kommentje:
Köszön szépen az utolsó mindkét válaszolónak is :-) Az utolsó előtti nagyon megnyugtatott:-) x
2013. szept. 23. 19:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!